SF Vip plejer

VIP IPTV
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
342
Pozdrav ljudi, trebace mi mala pomoc oko ovoga ako nije problem, totalno sam nov u ovome. Instalirao sam program ali verziju v1.0.7.0 ,kada se uradi update ne pojavljuje se nista da ekranu , tako da sam ostavio na ovoj verziji. Ako bi mogla mala pomoc sta dalje.....Hvala Vam unapred

Učlanjen(a)
20.01.2016
Poruka
30
Pozdrav ljudi, trebace mi mala pomoc oko ovoga ako nije problem, totalno sam nov u ovome. Instalirao sam program ali verziju v1.0.7.0 ,kada se uradi update ne pojavljuje se nista da ekranu , tako da sam ostavio na ovoj verziji. Ako bi mogla mala pomoc sta dalje.....Hvala Vam unapred
Radi update.
Screenshot_3.png

Par stranica naprijed boki je opisao sta trebas izbrisati i kako konfiguriras player.
Velika pohvala salezli kao i moderatorima ( prvenstveno boki ) sto su omogucili javno ovaj fantasticni player. Radi bez greske a sto se tice "sminkanja" moje misljenje je to preskociti jer bitna je funkcija od vizuelnog izgleda. A funkcije player otkida.
Respeckt do neba ekipi iz VIP SF foruma.

Učlanjen(a)
20.01.2016
Poruka
30
Nisam vidio i nasao ima li ( ispravite me ako grijesim ) opcija da se izvuce i vidi stream link kao na VLC player desnik klikom misa na kanal ?

Screenshot_4.png i

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Uspio skinuti "SFVIP-Player-x64" sa tog linka na prvoj stranici teme, ali kad ga pokrenem onda prikaze da je verzija 1.0.7., na kuzim zasto je boki napisao da je nova verzija 1.0.8 :confused:

Natrag