SF Vip plejer

Učlanjen(a)
24.10.2019
Poruka
150
Pozdrav svima
imam jedno pitanje u vezi Playera. Koristim ga od pocetka kad je izaso i stvarno radi super. E sad desi se da kod nekih servere stane slika posle nekoliko dvadesetak sekundi ili par minuta. Jel se moze taj problem nekako resiti ili je to problem do tog servera?
Hvala unapred

Učlanjen(a)
20.01.2016
Poruka
30
Mozda ti puca konekcija interneta ili vas vise gleda istovremeno istu listu a jedna konekcija.

Učlanjen(a)
08.06.2019
Poruka
66
Prvo svaka čast Saletu i ekipi i hvala:) Pitanje: da li autoupdate više ne radi, ja sam prešao sa 1.0.7 na 1.0.8 verziju tako što sam izbrisao config fajl, kliknuo na updater i onda otvorio plejer i to moram da ugasim autoupdate inače neće da mi se uopšte otvori plejer ako je na autoupdate

Učlanjen(a)
20.01.2016
Poruka
30
Sad sam isprobao. Kliknuo na update, za par sekundi update odradio i automatski otvorio player sa listama.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
342
Danas sam prvi put instalirao player i dalje mi stoji da je na verziji 1.0.7. Brisao sam config.file , kliktao na updater ali se nista ne desava. Momentalno sam ga ostavio na 1.07.0 i ovako mi nije jos bas sve jasno sta i kako gde ide . Prvo da pokupim gde se sta ubacuje pa cu onda nekako uraditi i update

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ne vidim puno razloga da trčite za apdejtom. Plejer se nadograđuje i neke funkcije su pridodate a nemaju veze sa onim osnovnim a to je sam rad. Update nema veze sa samom listom koja je u njemu, čini mi se da po komentarima ljudi to brkaju. Racimo (lupam) u verziji 1.0.7. ne prikazuje logotipe kanala a u 1.0.8. su ubačeni.

Učlanjen(a)
20.01.2016
Poruka
30
Ne vidim puno razloga da trčite za apdejtom. Plejer se nadograđuje i neke funkcije su pridodate a nemaju veze sa onim osnovnim a to je sam rad. Update nema veze sa samom listom koja je u njemu, čini mi se da po komentarima ljudi to brkaju. Racimo (lupam) u verziji 1.0.7. ne prikazuje logotipe kanala a u 1.0.8. su ubačeni.
Jeli logo povlaci externi ili ? Koliko vidim a koristim verziju 1.0.8.0 ne prikazuje mi logo kanala.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ma lupio sam, nisam apdejtovao odavno pa ne znam jel to ubačeno. Znam da se radi na tome.

Natrag