Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
odlicno si to poslagao sa logoima ,bas profesionalno
odlicno si to poslagao sa logoima ,bas profesionalno
Nije to do plejera vec do panela.Imam pitanje, kad listu ubacujem putem ovog nacina uz "username i pass" u SFVIP-player:
Pogledajte prilog 121820
Zasto onda kad pokrenem tu listu ne otvori listu po grupama unutar liste, nemogu izabrati neku od grupa na listi, nema padajuceg menia "Select genre" vec je lista poredano u jednom komadu:
Pogledajte prilog 121821
Dok kad se lista ubacuje u SFVIP-player preko "Address i MAC-a", i lista se pokrene ima za izabrati odredjena grupa iz padajuceg menia "Select genre":
Pogledajte prilog 121826
Pogledajte prilog 121823
Dali se moze sta napraviti da SFVIP-player kad ucita i liste preko nacina "username i pass" ima padajuci meni "Select genre", kako bi se mogle izabrati grupe unutar takve liste.
Ali kad tu istu IPTV listu ucitam preko "username i pass" u "IPTV Smarters Player" na PC-u, tamo mi normalno prikazuje grupe, zato sam mislio dali se i preko SFVIP-player to moze rjesiti.Nije to do plejera vec do panela.
Samo za stalkere idu grupe.
Moguce je da ja gresim, nisam probavao , te druge plejereAli kad tu istu IPTV listu ucitam preko "username i pass" u "IPTV Smarters Player" na PC-u, tamo mi normalno prikazuje grupe, zato sam mislio dali se i preko SFVIP-player to moze rjesiti.
https://drive.google.com/open?id=1TX7Fnb4Vwe7l2kHuSo1AUvWGqQzT2qnv
Evo ti jedan primjerAli kad tu istu IPTV listu ucitam preko "username i pass" u "IPTV Smarters Player" na PC-u, tamo mi normalno prikazuje grupe, zato sam mislio dali se i preko SFVIP-player to moze rjesiti.
Moze li postovani @salezli to promotriti, pa nam odgovoriti jel se to moze eventualno napraviti da i SFVIP-player preko "username i pass" normalno prikazuje grupe kroz padajuci meni "Select genre"Moguce je da ja gresim, nisam probavao , te druge plejere
Znam da u panelu postoje bouquets i categories, sad jedan otvara jedno a drugi drugo, zato se to i desava.
Nisam nesto ulazio u tu problematiku