- Učlanjen(a)
- 14.07.2022
- Poruka
- 61
Možete podesiti „hw“, softversko dekodiranje, deinterlacing i milion drugih opcija preko „mpv.conf“, ali to zahteva da naučite mnogo i da provedete značajnu količinu vremena na mreži. Nema lakog, ali gracioznog rešenja, kao kod nekih drugih igrača. Tehnički možete koristiti grubu silu da biste omogućili „hw“ dekodiranje ili deinterlacing, ali na kraju garantujem da nećete biti zadovoljni rezultatima.POZ
dal ima negdje neki tutorijal ili help za postavke sfvip playera?
nikako da nadjem gdje da upalim HW dekodiranje 4k matrijala i stalno mi radi preko CPU a kartica je 6600XT i uredno dekodira 4k materijal u WMP
onda ne mmogu nac promjenu boje titla. velicinu sam naso al bojauvjek žuta..
ividim na prvoj strani ima EPG a ja ga nikako ne mogu upalit a uredno radi na TV-u u kodiu EPG s tom listom
ima neki help ?
Orig. English
You can tweak “hw”, software decoding, deinterlacing and a million of other options through “mpv.conf”, but it requires, that you learn a lot and spend a significant amount of time online. There is no easy yet graceful solution, like with some other players. Technically you may use brute force to enable “hw” decoding, or deinterlacing, but at the end I guarantee you won’t be satisfied from the results.