Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
proveri sada
imas time bar (vremenska traka) pa misom pomeraj gde ti odgovara.
@salezli Oprosti ako sam ti dosadan, ali imam jedan problem. Mi možeš reći žašto mi je sfvip player u timesfitu preskočio više od 10 minuta filma. Može li se to ikako popraviti.Znam da ima. Ali to bi bilo idealno za timeshift da emisija završi tamo di bi trebala završiti, a ne da timeshift prijevremeno zatvori emisiju pa onda moram ponovno otvarati timeshift i onda otvarati drugu emisiju i nastaviti gledati prošlu do kraja tamo di je timeshift stao Ako me razumiješ.
naravno da mozes, pustis prethodnu emisiju i poguraj misom time bar napred 10 min pre kraja, tako mozes odgledati pocetak i posle nastaviti.@salezli Oprosti ako sam ti dosadan, ali imam jedan problem. Mi možeš reći žašto mi je sfvip player u timesfitu preskočio više od 10 minuta filma. Može li se to ikako popraviti.
Pogledajte prilog 150030Pogledajte prilog 150031
Oprostite ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li bi se mogla u sfvip player dodati opcija offset settings u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i na iptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed.
Pogledajte prilog 149967 Pogledajte prilog 149969
Sada sam probao i timeshift mi jednostavno zaustavi film kada bih ga pomaknuo naprijed 10 min prije kraja.naravno da mozes, pustis prethodnu emisiju i poguraj misom time bar napred 10 min pre kraja, tako mozes odgledati pocetak i posle nastaviti.
Sada sam probao i timeshift mi jednostavno zaustavi film kada bih ga pomaknuo naprijed 10 min prije kraja.
i dalje stoji ukljuceno no-cache u mpv.conf zameni ga sa cache=yesispravljeno je.to je bilo samo na x64 verziji gde sam eksperimentisao nesto sa configom i vratio sve na default a to ispustio da vratim...