- Učlanjen(a)
- 03.03.2022
- Poruka
- 3
Pozdrav.Kako mogu ubaciti nove profile na playeru za gledanje?Nov sam u ovome...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozdrav.Kako mogu ubaciti nove profile na playeru za gledanje?Nov sam u ovome...
Oprostite ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li bi se mogla u sfvip player dodati opcija offset settings u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i na iptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed.
Pogledajte prilog 149967 Pogledajte prilog 149969
@salezli Oprosti ako sam ti dosadan, ali imam jedan problem. Mi možeš reći žašto mi je sfvip player u timesfitu preskočio više od 10 minuta filma. Može li se to ikako popraviti.
ja stigo do 1.2.2.4.....v1.2.2.3 - Ispravke: zatvaranje dijaloga pri kreiranju User-a itd...
radi bez problema, imas ppproradili stalkeri na 1.2.2.4 hvala salezli, ako postoji mogucnost u nekom narednom updateu da nam proradi i /korisnici/c