- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poruka
- 4.536
ukljuceno je to,ali nema nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ukljuceno je to,ali nema nista
logo za kanale ima samo sa MAC i Username & Password, ako ubacite listu kao playlist i m3u nemaukljuceno je to,ali nema nista
Ako je folder prazan onda nece ni pokazat logo.ukljuceno je to,ali nema nista
reddevils lista je u pitanju vuce direktno sa servera njihovoglogo za kanale ima samo sa MAC i Username & Password, ako ubacite listu kao playlist i m3u nema
http://your.url.address/get.php?username=NAME&password=PASSWORD&type=m3u
kada pisem Username & Password odnosi se na opciju pri dodavanju User-a na listu a ona se nalazi pri izboru Add User pa ima opcije
evo ovako je ubaceno,naravno ima user i pass i adresa servera
Bez nerviranja tako je i dodata nije kao obicna lista...a za ovo sam mislio da pitas koji je tip liste....nema veze hvala u svakom slucaju.kada pisem Username & Password odnosi se na opciju pri dodavanju User-a na listu a ona se nalazi pri izboru Add User pa ima opcije
MAC
User/Pass
Playlist
obelezio sam crvenom.
Sada sam vidio da sam zaboravio napisati verziju playera. To je zadnji update 1.2.2.2.Pozdrav. U novijoj verziji sfvip playera ne mogu ući u liste s mac adresama. Ako biste to mogli popravit.
proveri sadaSada sam vidio da sam zaboravio napisati verziju playera. To je zadnji update 1.2.2.2.