Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Mali plavi medjed je RUS ? Ko bi pomislio ,od roze dijafragme do plavog cunga lugna skakavca ,preko medjeda do Rusa ...:???::???::???::vorred:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Covjek sa 1000 lica...
On je kameleon nas....a bas nam je slaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaak...:lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Covjek sa 1000 lica...
On je kameleon nas....a bas nam je slaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaak...:lol:

Biće ti previše da te dvaput hvalim a zaslužila si, pojma oni nemaju ko sam, samo nešto frljaju i nagađaju. Zato si ti moja fol "paglu" zemljakinja jedina utrefila. Doduše i Anđelija je nešto pogodila, u stvarnom životu me i zovu Grizli vjerovatno zato što ličim ne vanbračni proizvod četnika i mečke. 194 cm i 125-130 kg u zavisnosti jel prije il poslije klozeta. Dakle Anđa je sa onim "međed" bila blizu.

Evo vama po dupli espreso.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ovo fol paglu da shvatim kako???:???:
Ne lici mi bas na pohvalu ali ajde de...nasi smo pa mozes :D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
aaaa...eto vidis tek sam skontala fol...vidis da nije fol bez navodnika paglu..jbg nisam ja kriva cigarom me pravili...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
aaaa...eto vidis tek sam skontala fol...vidis da nije fol bez navodnika paglu..jbg nisam ja kriva cigarom me pravili...

Dobra si ti ko dobar dan. Jedino se bojim da će te Bg pokvariti. Zagađen vazduh, sparina, gužva, buka, ludaka na sve strane. Ti si navikla na nešto drugo, doduše u budalama i ludacima ne zaostajemo ni mi mnogo.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma ne boj se ne dam se ja tako lako pokvariti...aaaaaaaa...Nije Ljiki budala:D
Sta ce me Bg pokvariti kad me ovi nisu pokvarili...niko nece:lol:
:lol::lol::lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Lako je tuđim k****m gloginje mlatiti! Ti častio a Ulukiora se hvata za glavu. Ništa nisi platio! A i za ovo drugo si pretio praznom puškom, opala ti reputacija... :blum3:

Ma platio sam ja debeo ceh, za to se ne brini... A sad nije mi valjda opala reputacija toliko...
... evo da malo zagrijem dame... samo malo...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag