Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
kako nema konobara:???:
Cuj nisam u braku...hehehe...bas mi jos i ti na muku pristani...kako bolan nisam kad jesam,ne zbunjuj me...:???:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
dacic-v.jpg

:lol: :lol: :lol:

Pazi sto je ministar slozio facu ,izgleda se razmislja ko je taj Vlada sto tako dobro ebe na suvo pa ga hvale.:vorred:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
kako nema konobara:???:
Cuj nisam u braku...hehehe...bas mi jos i ti na muku pristani...kako bolan nisam kad jesam,ne zbunjuj me...:???:

Pa htio sam da ti kažem ovde nije ko kod kuće, šta god poželiš a mužić skoči da ti udovolji. Moraš sama da se poslužiš. Ili vodi muža sa sobom pa nek on skače.:lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zravo Cecilija draga ,zdravo Blekendbonderka draga ,zdravo dragi medjede PYC,zdravo draga Nancy ,zdravo svi ostali dragi .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Jbm vas corave dok ne otpozdravite.:angel:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma ne mogu da nedjem muza...inace jako je nagodan i nije moj potrcko on mene samo volE do neba...
Ajde ga malo ti odmjeni..nasi smo :D

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cao bona Blekice ,evo sam tu sam u svom kraju u rodjenom stanu ,za rodjenim pc-em ,pokusavam da dodjem sebi od spavanja .Izgleda vi svi pili a ja jedina pijana .:dntknw:

Ko je Rus ?Ja videla samo ministra policije u kaficu ....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nece kafana u stecaj, ja sam juce citav dan castio (bolje da nisam, previse se pojelo i popilo...) mada ja sam nadrljao, sinoc ne odradi striptiz...
Lako je tuđim k****m gloginje mlatiti! Ti častio a Ulukiora se hvata za glavu. Ništa nisi platio! A i za ovo drugo si pretio praznom puškom, opala ti reputacija... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Zravo Cecilija draga ,zdravo Blekendbonderka draga ,zdravo dragi medjede PYC,zdravo draga Nancy ,zdravo svi ostali dragi .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Jbm vas corave dok ne otpozdravite.:angel:
Gde si bree Blu...dobro jutro i dobar dan i tebi...puno kississss for you....za PIC-a za sve u kaficu...nesto sam usporena od jutros dok ispisem nesto ..izadjem ono deset postova ispred mene..izvini na usporenom snimku..:)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cuj ko je Rus...:???:
Ne znas naseg PYC-a RUS-a???:???:
Skakutalo moje omiljeno na forumu celom belom:D

Natrag