Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ma ja se sinoc malo zapio... pa i nisam smjeo upalit komp a kamoli se ovdje pojavit... ko zna sta se sve moglo desit da jesam...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma ja se sinoc malo zapio... pa i nisam smjeo upalit komp a kamoli se ovdje pojavit... ko zna sta se sve moglo desit da jesam...

Ajd dobro, svakom se desi da se malo štimunguje ponekad. nemoj večeras da zahebeš stvar.Sve su napaljene ko da ih je drugi pubertet puko. Pripremi se kako je Bog reko i nemoj nešto da zakenjaš, živ kasnije nećeš da ostaneš od njih. Vikend je, popiće se dosta ima da podivljaju kad te vide.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
dacic-v.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
aaaaaaa tu si pticice sto obecavas pa zbrises...eee jesi nestao kad je bilo najbolje ali oprastamo ti..izvadices se ti drugi put..:)
Ne sumnjamo da ce biti extra..:)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Vidim ja pilo se sinoc do kasno...pa mudro mene ste po danu napili da vam sto ranije smugnem u krevet...kako ste kvarni samo :???:
zato cu ja sad da nastavim a veceras zatvaram kafanu...
Dajte meni sta cu i ostalim sta ce(a nece nista):D

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cao drugari moji ,vidim fino ste se raspisali sinoc .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:
Meni bi sad prijala jedna kafa da mi razbija letargiju osecam se kao podgrejan lesh .yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vidim ja pilo se sinoc do kasno...pa mudro mene ste po danu napili da vam sto ranije smugnem u krevet...kako ste kvarni samo :???:
zato cu ja sad da nastavim a veceras zatvaram kafanu...
Dajte meni sta cu i ostalim sta ce(a nece nista):D

Ej mala, pa nisi u braku, uzmi sama šta ti treba. Nema konobara.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Rado bih te Blekice posluzila ali sam dala otkaz kao konobarica...mnogo sam raspustena ..treba neka koja je finija da radi ovde..eto Nency na primer..ona me je sinoc zamenila ona i Zvoncica su sluzili goste a ja se raspistoljila kao prava...hajde na kafu da se rasanimo...bar ja sam jos wacko2

kafa.jpg

Natrag