Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Tehnotronik ,lica mozes videti na profilima ukoliko su stavili svoju sliku i tamo ih mozes doziveti vizuelno ...vidis kako su tvoje slike na neke drugarice ostavile tolike utiske da su prosto pozelele da te dozive i taktilno ...:vorred::yea:

Hvala Blue na odgovoru, ako cujes da neko zeli rasnog psa sa papirima javi se na pp.

Hocu naravno ,raspitacu se i ukoliko vec danas cu ti javiti ako nadjem nekog adekvatnog i odgovornog .

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Tehnotronik ,lica mozes videti na profilima ukoliko su stavili svoju sliku i tamo ih mozes doziveti vizuelno ...vidis kako su tvoje slike na neke drugarice ostavile tolike utiske da su prosto pozelele da te dozive i taktilno ...:vorred::yea:

Da, ali niko ovdje ne zeli da otkrije svoje pravo lice... svi se kriju iza nekih avatara... pa i ja... jeste moja slika na avataru, ali niko opet nezna kako ja zapravo izgledam... ma nebitno... a ovaj mali plavi je PYC 100%

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Sta, svi spavate, idemo veselo...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
zdravo svima u kafance
vidim vi se provodili
dok sam se ja nocas mucila
ufff..ubi me ljubomora:diablo:
a sad ce se ubijem od alkohoL..
daj nesto kraatkooo

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

narociti pozdrav za PYC-a
2780.gif

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Pa svi smo na slikama...upoznajemo se vizuelno ,mojih je bilo najvise a da ih ja licno nisam uopste stavila ....wacko2:dntknw:

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
Biće ti previše da te dvaput hvalim a zaslužila si, pojma oni nemaju ko sam, samo nešto frljaju i nagađaju. Zato si ti moja fol "paglu" zemljakinja jedina utrefila. Doduše i Anđelija je nešto pogodila, u stvarnom životu me i zovu Grizli vjerovatno zato što ličim ne vanbračni proizvod četnika i mečke. 194 cm i 125-130 kg u zavisnosti jel prije il poslije klozeta. Dakle Anđa je sa onim "međed" bila blizu.

Evo vama po dupli espreso.

Znam ja ko si tiiii:acute: Međed Slavko ,i pomogao si međedu Mirku da izbegne metak

aj kad sam već tu a konobara nema,poslužiću se sam

Malo ovoga:
soda_bikarbona_500g.jpg

i malo ovoga

stari-zagrebacki-sifon-soda-vodu-slika-1555682.jpg

Šiveli!

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Pa ni na slikama niko nema :(
Ja svoju nisam ni znala staviti :)
Ajde sta se uzbudjujes,obrisano je...a i vidim ja poznata mi zenska...:D

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Odakle ti poznata bona Blekendice ?Nit sam izlazila u skandalu ,nit sam izlazila u playboyu ,nit sam izlazila u cituljama (jos nisam ,valjda necu uskoro ) ....wacko2

Natrag