Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Sta ce ..jadnicak nego da ti kaze nesto lepo...da te utesi sto ne znas da kuvas...:dntknw:
Nije bitno koliko traje bitno je to da bude dobro na kraju...:D
Evo Andjo nesto za pojesti...ponesi mu i puno ga pozdravi...;) ipak si ti nesto posebno...posebno dobro..kisssss

Pogledajte prilog 4663 za tebe poklon od mene...jes mali ali sladak...:D voli da se mazi a ne ujeda...

Pogledajte prilog 4664

Hvala na pokloncicu Cecilija sada imam tacko 4 psa + dva buldoga na slici + jos jednog na listi prijatelja :lol: ...sto se muza mi tice ...ne brini nista ,ja se vodim onom devizom da mu uvek bude pun stomak i prazna jaja ...;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
tako i treba da bude...slazem se...

Za sex bombeeeeeeee...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Sram da ti se vidi! Kaže se mošnice, a ne tako, kao na pijaci! Kafić je otvorio maloletnik (preko veza u komunalnoj policiji), i nije u redu takav rečnik...:D :blum3::D:blum3::D

Juuuu sram da mi se sakrije ,ja se mlogo i duboko izvinjavam na pijacarskim zargonima .yes3

Pa i u komunalnoj policiji rade jajare ,ili ti pak moshnicari ,ili oni mozdaK to nemaju ....wacko2

Elem ,nakon sto smo u do jucer anarhicnom kaficu ,imali prilike uociti sijaset gologuzana kojima se vrsila ekspertiza udova ,smatram da je mojih par jaja totalno zanemarljivo .:D:blum3::D:blum3::D

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Juuuu sram da mi se sakrije ,ja se mlogo i duboko izvinjavam na pijacarskim zargonima .yes3

Pa i u komunalnoj policiji rade jajare ,ili ti pak moshnicari ,ili oni mozdaK to nemaju ....wacko2

Elem ,nakon sto smo u do jucer anarhicnom kaficu ,imali prilike uociti sijaset gologuzana kojima se vrsila ekspertiza udova ,smatram da je mojih par jaja totalno zanemarljivo .:D:blum3::D:blum3::D

:???: :???: :???: ŠOKIRAN SAM wacko2 wacko2 wacko2

Natrag