- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta ce ..jadnicak nego da ti kaze nesto lepo...da te utesi sto ne znas da kuvas...:dntknw:
Nije bitno koliko traje bitno je to da bude dobro na kraju...
Evo Andjo nesto za pojesti...ponesi mu i puno ga pozdravi... ipak si ti nesto posebno...posebno dobro..kisssss
Pogledajte prilog 4663 za tebe poklon od mene...jes mali ali sladak... voli da se mazi a ne ujeda...
Pogledajte prilog 4664
Sram da ti se vidi! Kaže se mošnice, a ne tako, kao na pijaci! Kafić je otvorio maloletnik (preko veza u komunalnoj policiji), i nije u redu takav rečnik... :blum3::blum3:...sto se muza mi tice ...ne brini nista ,ja se vodim onom devizom da mu uvek bude pun stomak i prazna jaja ...
Sram da ti se vidi! Kaže se mošnice, a ne tako, kao na pijaci! Kafić je otvorio maloletnik (preko veza u komunalnoj policiji), i nije u redu takav rečnik... :blum3::blum3:
Juuuu sram da mi se sakrije ,ja se mlogo i duboko izvinjavam na pijacarskim zargonima .yes3
Pa i u komunalnoj policiji rade jajare ,ili ti pak moshnicari ,ili oni mozdaK to nemaju ....wacko2
Elem ,nakon sto smo u do jucer anarhicnom kaficu ,imali prilike uociti sijaset gologuzana kojima se vrsila ekspertiza udova ,smatram da je mojih par jaja totalno zanemarljivo .:blum3::blum3:
Sram da ti se vidi! Kaže se mošnice, a ne tako, kao na pijaci! Kafić je otvorio maloletnik (preko veza u komunalnoj policiji), i nije u redu takav rečnik... :blum3::blum3:
:???: :???: :???: ŠOKIRAN SAM wacko2 wacko2 wacko2
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma dal je moguce ????wacko2wacko2wacko2
Pa sto bre Markane iz Nju Nauna ? :vorred: