Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Zdravo dragi moji drugari ,poljubac za sve ,za moju Ceciliju dinamitnu Merlinku ,za Bleksona Metaliku ,Nensiku fensiku,za golisavu Gaganu kojoj se razlio neki sladoled po telu ,Gagic obrisi usta imas malko ti ostalo belo ...:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Ljub i za sve ostale koji su tuNA i za one koji nisu tuNA nego su obicne ribe ,girice,babuske ,somovi ,kitcine i ostalo ...:D:D:D
pa jbg blue,medeni mesec je medeni mesec...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Umesi mu Cecilija jednu rol virslu ....eto ko je naaaaaaajbolja domacica na forumu ,a ne kao ja ,odem u prodavnicu i kazem dosla sam da vidim sta cu danas fino skuvati i kupim gotovo jelo....

Ljubim ja tebe ..ti si moderna domacica...sve radis na brzaka...ja to volim polako...da razvlacim..ali zato kad je gotovo prste da polizes ...:)
Rol virsle imas na kiosku kod mene jok....ja spremam gulas od juneceg mesa sa makaronama onako izuvijanim kao mi na lusteru jedared...:)

Mahanje od mene i za Cupku i za Draganu...ljubim vas zenskee ...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Umesi mu Cecilija jednu rol virslu ....eto ko je naaaaaaajbolja domacica na forumu ,a ne kao ja ,odem u prodavnicu i kazem dosla sam da vidim sta cu danas fino skuvati i kupim gotovo jelo....
Šta ti mama danas kuvala za ručak? Kuvala mi 'leba i paštete... :D:D:D
Ja ću ovde da ostanem malo duže, jurU me neki likovi za neko SF zlato, a ja nemam pojma...:D:D:D

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Umesi mu Cecilija jednu rol virslu ....eto ko je naaaaaaajbolja domacica na forumu ,a ne kao ja ,odem u prodavnicu i kazem dosla sam da vidim sta cu danas fino skuvati i kupim gotovo jelo....:roll:;)

Ljub Cupkic ,ima za tebe jedno musko u krevetu za da se probudite jedno pored drugoga,ostaje samo da ga podgrejes malo ....:D

Sestro sladka sapni mi koji je to. Ja te castim...Sta pijes?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ljubim ja tebe ..ti si moderna domacica...sve radis na brzaka...ja to volim polako...da razvlacim..ali zato kad je gotovo prste da polizes ...:)
:)

Ja sve na brzaka da ima vise vremena za razvlacenje nekih drugih stvari ...meni je muz rekao ,da sam hteo domacicu za zenu ,ozenio bih prvu kuvaricu koju bi navatao u nekom restoranu shlj kategorije ...:D:D:D

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Sestro sladka sapni mi koji je to. Ja te castim...Sta pijes?

Pijem pice ,fala Vi .... :roll:

Cupkava ,sta te briga koji je to... bitno je da radi bioskop i da gledate film dok se ne istope boje ....i da mi jedno jutro dodjes srecna i vesela i da kazes ,od danas ne cekicam muske na temi gde se budimo sa osobom iznad ... ;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Sta ce ..jadnicak nego da ti kaze nesto lepo...da te utesi sto ne znas da kuvas...:dntknw:
Nije bitno koliko traje bitno je to da bude dobro na kraju...:D
Evo Andjo nesto za pojesti...ponesi mu i puno ga pozdravi...;) ipak si ti nesto posebno...posebno dobro..kisssss

predjelo.jpg za tebe poklon od mene...jes mali ali sladak...:D voli da se mazi a ne ujeda...

buldog sa masnicom.jpg

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
teddy_bear_ted_kennedy.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646