Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moracu i ja da popijem jedno hladno pivo....nesto mi je mukica na zeludac...:bad: mora da je zato sto sam se ozdrala ova dva dana vikenda....:dntknw: dakle eto ga..da sednem u ovaj kafic i na miru ga popijem..ko hoce neka mi se pridruzi...nemam nista protiv...yes3
eeeeee bas mi nedostaje drustvo...hvala ti Nency na tome..pravi si prijatelj...:friends:
Da pustimo neku muziku....onako cisto za atmosferu...:dntknw: da napravim ludu ili manje ludu pitam se...:dntknw:
Zdravo dragi moji drugari ,poljubac za sve ,za moju Ceciliju dinamitnu Merlinku ,za Bleksona Metaliku ,Nensiku fensiku,za golisavu Gaganu kojoj se razlio neki sladoled po telu ,Gagic obrisi usta imas malko ti ostalo belo ...:air_kiss::air_kiss::air_kiss:
Ljub i za sve ostale koji su tuNA i za one koji nisu tuNA nego su obicne ribe ,girice,babuske ,somovi ,kitcine i ostalo ...
Umesi mu Cecilija jednu rol virslu ....eto ko je naaaaaaajbolja domacica na forumu ,a ne kao ja ,odem u prodavnicu i kazem dosla sam da vidim sta cu danas fino skuvati i kupim gotovo jelo....