Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
meni je dosadno:girl_sigh:
znam!!:alcoholic:

Zabavi se .....

klik%20klak%20bal.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kako što Bluemardelj?

Ja sam fin momak. Kao i većina iz ravnice...

;)
E nek' si joj rek'o! I njoj i svima koji pokušavaju da od jedne pristojne kafane prave striptiz bar! Čak su i meni nešto poturili, neku fotomontažu, gluposti, pojma nemam šta! Naj**ah ni kriv ni dužan! Dosta bre više da žene uređuju ovaj kafić, pristojne mušterije više ni ne dolaze ovde! Samo vi, koji jedete i pijete za džabe, pa dokle više tako? :D:blum3:

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
E nek' si joj rek'o! I njoj i svima koji pokušavaju da od jedne pristojne kafane prave striptiz bar! Čak su i meni nešto poturili, neku fotomontažu, gluposti, pojma nemam šta! Naj**ah ni kriv ni dužan! Dosta bre više da žene uređuju ovaj kafić, pristojne mušterije više ni ne dolaze ovde! Samo vi, koji jedete i pijete za džabe, pa dokle više tako? :D:blum3:

sta to moje usi cuju?!:???:
pa to je diskriminacija!
sta ti imas protiv zena?!:dntknw:
mi smo se izborile da vodimo kafic zato
sto smo vredne,sposobne i pametne:yea::yea::yea:

to,markose
tako te volEm:yea:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Kol`ko jedemo i pijemo za dzabe ,doveli smo se u stanje teske anoreksije . :lol:

P.s. ovaj zuba sa slike pravi konkurenciju Tehnotronikovim keramickim plocicama ...a zipa mu lancic ,kVartijer tri pa jedan pa preskok ...:dance2:

P.s.s . Kljucic sto mu visi je od vile na dUdinju... :vorred:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
To vam je od preterane konzumacije pića i cigareta, i slabe fizičke aktivnosti! Sedite ovde po separejima i blejite, ogovarate, smišljate podlosti... :blum3:

Natrag