Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
meni je dosadno:girl_sigh:
znam!!:alcoholic:
E nek' si joj rek'o! I njoj i svima koji pokušavaju da od jedne pristojne kafane prave striptiz bar! Čak su i meni nešto poturili, neku fotomontažu, gluposti, pojma nemam šta! Naj**ah ni kriv ni dužan! Dosta bre više da žene uređuju ovaj kafić, pristojne mušterije više ni ne dolaze ovde! Samo vi, koji jedete i pijete za džabe, pa dokle više tako? :blum3:Kako što Bluemardelj?
Ja sam fin momak. Kao i većina iz ravnice...
ti znas sta ovde u kafancetu mene moze da zabavi..yes3
E nek' si joj rek'o! I njoj i svima koji pokušavaju da od jedne pristojne kafane prave striptiz bar! Čak su i meni nešto poturili, neku fotomontažu, gluposti, pojma nemam šta! Naj**ah ni kriv ni dužan! Dosta bre više da žene uređuju ovaj kafić, pristojne mušterije više ni ne dolaze ovde! Samo vi, koji jedete i pijete za džabe, pa dokle više tako? :blum3:
Kol`ko jedemo i pijemo za dzabe ,doveli smo se u stanje teske anoreksije . :lol:
P.s. ovaj zuba sa slike pravi konkurenciju Tehnotronikovim keramickim plocicama ...a zipa mu lancic ,kVartijer tri pa jedan pa preskok ...
P.s.s Kljucic sto mu visi je od vile na dUdinju
visi,pita di si..