Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta ne radi? Jel kanali ili EPG?ja sam sve ovo odradio ali kod mene nista ne nadi
EPG se vise ne azurira od clana Night Wolf, a kako vidim ni od clana Poverenje.Ili pravite svoj ili se strpite dok se covek ne vrati sa puta.Pozdrav. U Aeon Nox mi radi sve savršeno, promenio skin, stavio MQ5, epg mi radi, ali mi ne prikazuje na osnovni strani gde je lista kanala, samo tamo ako idem v ''epg''...Ima ko kakvu ideju?
EPG ce opet biti aktivan od sutraEPG se vise ne azurira od clana Night Wolf, a kako vidim ni od clana Poverenje.Ili pravite svoj ili se strpite dok se covek ne vrati sa puta.
Ja mislio da nećeš biti tu najmanje mesec dana.EPG ce opet biti aktivan od sutra
Ma trebao sam duze ostati al sam odustao tj. odlozio sam nesto za sledeci mjesec.Ja mislio da nećeš biti tu najmanje mesec dana.
Mogao si za tako kratko da staviš "timespan" na 4,da se ne cimam sa mojim celo jutro.
JAPIIIIIIIMa trebao sam duze ostati al sam odustao tj. odlozio sam nesto za sledeci mjesec.