- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Zali se operateru koga koristis, oni pogresan progam emituju.EPG mi ne pokazuje tavnu semu????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zali se operateru koga koristis, oni pogresan progam emituju.EPG mi ne pokazuje tavnu semu????
Imas na forumu temu internet i radio televizija strimovi gde ima nekoliko hiljada stranica i tu se postavljaju strimovi razni. Za ostalo ili konkretno moras skenirati a to je nije posao kratkog vremena.Pozdrav ljudi. Evo ja sam relativno nov u ovom "poslu", sve sam instalirao i sve mi sljaka lepo...ali...
Uvek to ali...
Naime, tice se liste kanala za PVR IPTV Simple Client.
Gde ih nabavljate? Odakle ih skidate?
Evo me trazim vec 3-4 dana po netu i oci me vec bole od citanja raznih foruma (na stranim jezicima uglavnom) i nista...
Koji god ubacim ili ne radi uopste (ne vidi ga u Client-u) ili su zastareli linkovi.
postoji li neki sajt gde se svakodnevno daje update linkova za razne kanale ili se i vi ovako patite kao ja.
Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan do neba (i nazad).
Pozdrav svima.
Uradi sledece i nece se vise pojavljivatipozdrav ljudi mnogo su mi pomogla vasa uputstva,instalirao sam i sve super radi,samo ima jedan sitan problemcic,naime: u donjem desnom uglu mi svakih mozda 10-ak sekundi izbaci upozorenje"Next PVR PVR Client connection lost"
Sve radi dobro samo je to iritirajuce pogotovo sto ima uz to i zvucno upozorenje
Ovako treba da ti izgledakod mene je m3u lista u ovoj formi :"
#EXTM3U
#EXTINF:0, Chasse et Pêche (Fr)
Adresa strema.......
#EXTINF:0, Animaux (Fr)
Adresa strema.......
#EXTINF:0, AB Moteurs (Fr)
Adresa strema.......
#EXTINF:0, Game One (Fr)
Adresa strema.......
#EXTINF:0, Encyclo (Fr)
Adresa strema.......
#EXTINF:0, Mangas (Fr)
Adresa strema......."
tako da mi EPG radi super ali ne mogu da ucitam loga iako koristim ova koja sam skinuo sa foruma. Trebala bi da rade ako mi radi EPG!? Ne znam u cemu je problem sta pogresno radim ??? Inace koristim Kodi 14 beta1
#EXTM3U
#EXTINF:0, tvg-name="Chasse et Pêche (Fr)" tvg-logo="Chasse%20et%20Pêche%20(Fr).png" group-title="Francuska"Chasse et Pêche (Fr)
Adresa strema.......