Član
- Učlanjen(a)
- 13.03.2013
- Poruka
- 28
ovo nece druze play lista M3U potrebna ima li neko neki striming plugin play liste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nece ni kod mene to da radi a PLAY liseta M3U i nema 0bita!Koju verziju XBMC-a imas ? U mene u 13.0 Gotham Beta isto nece logo, dok u 12.3 Frodo radi, pokusaj to ako nisi vec, pozdrav.
Ticker you can use google translate, to translate page in any language....Is it possible for someone to PM these instructions in English. I have the IPTV installed just need to setup the channels. Thank yoy
Adresa je ta ista iz tog posta. Ispravna imena su ta sa te stranice na toj adresi...Gde pronaći onu sivu sliku(poruka broj 6 slika br1.) koja objašnjava kako da se pravilno napiše ime kanala radi uspešnog prikaza epg-a,pošto je delimično zaklonjena sa nekim primerom.
Ako koristis Gotham tj. pvr.iptvsimple 1.9.3 , u listi moras osim naziva logo slike staviti i ekstenziju npr. RTS 1.png , RTS 2.jpg i sl. u zavisnosti koju ekstenziju imaju tvoje logo slicice
Ako preuzimas logo direktno sa SF servera tj. odavde http://epg.serbianforum.org/logo_znaci/ (ima opcija za ubacivanje ove adrese u settings od pvr), onda moras sem ekstenzije i razmake zameniti sa %20 u listi. Npr. RTS%201.png , RTS%202.png i sl.
#EXTINF:-1 tvg-id="Arena Sport 1" tvg-name="Arena Sport 1" tvg-logo="Arena%20Sport%201.png" group-title="ELTA",Arena Sport 1