- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Kontam kakav sad Lilu5, kad ono OMLETLilu5 ?
Pa dobro, logično je da čovek koji je malo-malo pa na službenom u Kinšasi ima rezervni nalog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kontam kakav sad Lilu5, kad ono OMLETLilu5 ?
Super, samo što je moj sadašnji mogući opseg kretanja antene 70.5E - 24.5WNa Hispasat-u 30w dodato puno free kanala !
Bolje da je 60e - 35wSuper, samo što je moj sadašnji mogući opseg kretanja antene 70.5E - 24.5W
Ja i kad sam imao nikad nisam isao na 30°W. 1.5 m tanjir i motor "puska", odna ga tesko vrati natrag na nulti recimo.Bolje da je 60e - 35w
Ja Hispasat gledam cesto, za mene ima interesantnih kanala !Ja i kad sam imao nikad nisam isao na 30°W. 1.5 m tanjir i motor "puska", odna ga tesko vrati natrag na nulti recimo.
Onda budi dobar, i pazi sta radis !Da mogu malo kuću da pomerim, samo 70 cm, mogao bih bez problema gledati 30W. Znam da sam pre 20 god. gledao sa analognim PACE 1000 i antenom 1.2m na visini od 6m kanale kao Galavision i MTA (FTA) na 42.5W ili 50W, već sam zaboravio... A da sada pomeram stub antene na visini 2.5m, baš mi se i neće ... a i nesmem jer bih bio sa antenom na sred baštice a to supruga ne bi "podnela"
Da se zna ko je gazda u kuciDa mogu malo kuću da pomerim, samo 70 cm, mogao bih bez problema gledati 30W. Znam da sam pre 20 god. gledao sa analognim PACE 1000 i antenom 1.2m na visini od 6m kanale kao Galavision i MTA (FTA) na 42.5W ili 50W, već sam zaboravio... A da sada pomeram stub antene na visini 2.5m, baš mi se i neće ... a i nesmem jer bih bio sa antenom na sred baštice a to supruga ne bi "podnela"