- Učlanjen(a)
- 06.02.2016
- Poruka
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako ti oba TV-a imaju software sa instaliranim CAM protokolima i mogućnost servera i klijenta onda bi trebalo da može, sve zavisi od protokola i da li imaju card servere ili klijente koji se međusobno podržavaju!Ajd' da pitam majstore i tatamate za sattv, imam u jednoj sobi Sony a u drugoj TCL tv sa dvb s2 tunerom i oba rade na androidu. Je l' ima neka fora da se instalira neki cam protokol na njih ili je to jos uvijek u sferi znanstvene fantastike?
Ovaj deo ne razumem " samo ti treba dobra C-linija a ne ove sa free servera " !Komentar na @Burmann-ove postove:
Može puno toga da se gleda , da li uz pomoć FLYCCCam, Hadu, ACamd, OSCam, DvBJCam, ... samo ti treba dobra C-linija a ne ove sa free servera i generatora (čast izuzecima) koje uglavnom "zamrzavaju" ili malo rade a više ne!!! I to je onda nerviranje a ne gledanje
mislim na ili lokalnu kartu koju možeš da "sharing" (deliš) ili c-liniju sa tvog servera ukoliko ga imaš ili pak što ljudi najviše rade plaćaju c-liniju nekom "dobrom čoveku" sa Card-serveromOvaj deo ne razumem " samo ti treba dobra C-linija a ne ove sa free servera " !
Ja dobru c liniju sam nadjem, (nikom nista ne placam) i trenutno ih imam par, koje traju duze od godinu dana, nista ne serujem i sve ovo gledam bez problema !mislim na ili lokalnu kartu koju možeš da "sharing" (deliš) ili c-liniju sa tvog servera ukoliko ga imaš ili pak što ljudi najviše rade plaćaju c-liniju nekom "dobrom čoveku" sa Card-serverom
Ako imaš dobrog prijatelja koji želi da ti ustupi c-liniju , onako prijateljski za "džabaka" ti si srećan čovek , samo što je malo takvih. i ja sam nekad delio kad sam imao server a sad kad nemam (a i nije mi baš ni potreban), ponekad skinem neku liniju na 24 sata sa nekog free cccam generatora i testiram emulatore, samo iz tog razloga... inače sam davno van toga...Ja dobru c liniju sam nadjem, (nikom nista ne placam) i trenutno ih imam par, koje traju duze od godinu dana, nista ne serujem i sve ovo gledam bez problema !
Milane jer ti to screenshot sa IPTV playera ili nešto drugo, možda sa nekog dvb player-a ili vlc-a, ts reader-a ...?
Kazem ti, sam "pronadjem" liniju, i vec godinama tako gledam zakljucane satelitske tv kanale !Ako imaš dobrog prijatelja koji želi da ti ustupi c-liniju , onako prijateljski za "džabaka" ti si srećan čovek , samo što je malo takvih. i ja sam nekad delio kad sam imao server a sad kad nemam (a i nije mi baš ni potreban), ponekad skinem neku liniju na 24 sata sa nekog free cccam generatora i testiram emulatore, samo iz tog razloga... inače sam davno van toga...