Zna li neko ili ako ima web stranica kade moze da znaeme koji paketi rade preko CS!Koji resiveri su preporučeni? Mogu li neki stariji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zna li neko ili ako ima web stranica kade moze da znaeme koji paketi rade preko CS!Koji resiveri su preporučeni? Mogu li neki stariji?
fino drug ja je skinuo majstori pravili krov i razvalili mi je i ja sam prije hvatao feedove samo ostavio sam to slika je vrh al ima ključeva pogotovo za sportske sadržaje sretno kolega u daljem raduPozdrav svima
ovo je moj prvi post ovde na ovom forumu i to naravno u temi koja me najviše zanima, a za koju na žalost kako vidim
ne vlada baš preterano interesovanje. Veliki sam fan SAT TV a oni koji me znaju, a ima ih i ovde, mogu to da potvrde
pa ču se truditi da malo animiram ovu temu i zaintrigiram kad je SAT svet u pitanju.
Ono što najviše volim kod SAT TV su tzv feedovi, te ih svakodnevno "jurim i tražim" jer slika na feedovima
odnosno kvalitet slike je superioran u odnosu na bilo koji satelitski a da ne govorim o IPTV kanalu.
Evo za početak jednog feeda na satelitu Thor na poziciji 0.8w, radi se o operi tačnije Royal Opera House a voleo bih da neko to proba i uveri se u kvalitet slike ai i zvuka jer isti ide u 5.1
Thor (0.8°W)
11499V SR: 14500 FEC: 3/4 DVB-S2 8PSK HD 4:2:0
ID: ROH-Live
FTA
Feed je FTA dakle Free To Air odnosno slobodan i ne trebaju nikakvi ključevi, bitrate oko 20mb/s