- Učlanjen(a)
- 13.12.2020
- Poruka
- 155
U pitanju je Amiko Mira x 3000 skužio sam sve i odradio hvala na ponudi samo mi treba c linija dobra ako imaš nešto.Ukoliko imas Amiko 8260 ,
mogu da probam da ti pomognem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U pitanju je Amiko Mira x 3000 skužio sam sve i odradio hvala na ponudi samo mi treba c linija dobra ako imaš nešto.Ukoliko imas Amiko 8260 ,
mogu da probam da ti pomognem
Mozes da gledas free kanale i toliko. Preko kompresiranog dvb-s/s2 signala koji stize do tvog resivera operater salje podatke za tvoju karicu. Ona je sada beskorisna ima isput i svoj serijski broj, iskljucena je preko njighvog kompjuterskog centra.pozdrav. od jednog operatera mi je ostala kompletna oprema. tanjir, kartica i citac. da li je ikako moguce iskoristiti tu opremu i za sta?
hvala na brzom odgovoruMozes da gledas free kanale i toliko. Preko kompresiranog dvb-s/s2 signala koji stize do tvog resivera operater salje podatke za tvoju karicu. Ona je sada beskorisna ima isput i svoj serijski broj, iskljucena je preko njighvog kompjuterskog centra.
To ide na arabsat 26 istočno?FIFU ce biti najbolje gledati na Qatar TV-u, free i bez kasnjenja
da, badr 26eTo ide na arabsat 26 istočno?
Koji resiveri su preporučeni? Mogu li neki stariji?Preko toga se prati 50 paketa(Digi,Premiere,Canal Sat...)odnosno preko 1000 kanala.
Pozz!!!!!