Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ja cu ljudima u mojoj okolini gde sam trenutno, pomoci da shvate vreme u kojem zivimo.
Onda napusti PC pošto to niko od pravs. ne uči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja cu ljudima u mojoj okolini gde sam trenutno, pomoci da shvate vreme u kojem zivimo.
Slobodno. Demokratija je za tebe divljaštvo a feudalizam pravi poredak.
Tebi svakako nije prijatno u ovom demokratskom društvu sada..čekaš bolje vreme.
Zato su ti bliske teorije zavere koje upravo hoće da "obrnu" realnost i da prikažu kako su stara vremena(feudalizam) bila bolja a ovo sada sa demokratijom...da je zlo i naopako, retrogradne i nazadne ideje. To jednostavno ide jedno sa drugim i zato i poseduješ zaverološki um po pitanju svega.
Zato ja i kažem da zaverološka ideja potiče upravo iz tradicionalizma. Sve se savršeno uklapa.
Zašto lažeš? Citiraj me, veličatelju divljaka, gdje sam ja napisao da je feudalizam pravi poredak.
Odakle ti ovakva pamet? Od Jovana Deretića? Ili Miroljuba?
Kao si demokrata..maaaa..daj. Ne zasmejavaj.Zašto lažeš? Citiraj me, veličatelju divljaka, gdje sam ja napisao da je feudalizam pravi poredak.
Ali za to nisu zaslužni tvoji divljaci koji su izveli Francusku revoluciju, niti divljaci protestanti koje ti također veličaš.
Tvoj peh je u tome što ti um uopće nemaš.
Odakle ti ovakva pamet? Od Jovana Deretića? Ili Miroljuba?
Kao si demokrata..maaaa..daj. Ne zasmejavaj.
Ne laži slugo sotonskaJedino se ne moze razumeti to - da se crkva cesto stavljala na celo zlocina u 2 svetskom ratu govoreci o Rimokatolicizmu, sto mozemo videti u fasistickoj Italiji, u Hrvatskoj, i nekim Katolickim zemljama, gde je sama crkva podrzavala genocide i zlocine nad citavim narodima, a sami svestenici u njima ucestvovali kao ubice i koljaci ljudi, zena, staraca, i dece.
Jedno je sigurno, veličatelj divljaka, kakav si ti, suprotnost je i negacija demokracije i slobode. Dobit ćeš i dokaze o tome kakve divljake veličaš i promoviraš. Ti ovdje siješ sjeme budućih zločina, i zato će ovdje svima pokazati tko si ti zapravo i kakav si. Čekaj.
Ne laži slugo sotonska