Sastajaliste mlatilaca prazne slame

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slobodno. Demokratija je za tebe divljaštvo a feudalizam pravi poredak.

Zašto lažeš? Citiraj me, veličatelju divljaka, gdje sam ja napisao da je feudalizam pravi poredak.

Tebi svakako nije prijatno u ovom demokratskom društvu sada..čekaš bolje vreme.

Ali za to nisu zaslužni tvoji divljaci koji su izveli Francusku revoluciju, niti divljaci protestanti koje ti također veličaš.

Zato su ti bliske teorije zavere koje upravo hoće da "obrnu" realnost i da prikažu kako su stara vremena(feudalizam) bila bolja a ovo sada sa demokratijom...da je zlo i naopako, retrogradne i nazadne ideje. To jednostavno ide jedno sa drugim i zato i poseduješ zaverološki um po pitanju svega.

Tvoj peh je u tome što ti um uopće nemaš.

Zato ja i kažem da zaverološka ideja potiče upravo iz tradicionalizma. Sve se savršeno uklapa.

Odakle ti ovakva pamet? Od Jovana Deretića? Ili Miroljuba?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zašto lažeš? Citiraj me, veličatelju divljaka, gdje sam ja napisao da je feudalizam pravi poredak.

Marksističke floskule kojima se oni koriste ne samo da se lako mogu "pročitati" nego i nisu tačne.

Feudalizam je plod umova pokrštenih pagana Franaka, plod je jednog vremena i jednog sistema vrednosti.

Ujedno, kako to da se pamentjakovići koji brane "protestantizam" nikako ne dosete da vide (šta slepi su) feudalizam, korporativni u kome sada živimo?

Nigde i slovima nigde osim u feudalizmu nije moguće da drugi entitet, drugi ljudski entitet bude moćniji i bogatiji od države. A danas smo upravo tome svedoci. Njima omiljena ili tačnije "omiljena" država (SAD) u ratove kreće ne zbog svog državno pravnog interesa nego zbog interesa korporacija. (Kontrolu nad Kubom su izgubili zbog gramzivosti United Fruit International)

Ili da odemo malo u prošlost, ko je bio faktički formalno i pravno vlasnik kolonija, Britanskih kolonija u Indiji? Britanska kruna? Britanija?

Ne nego istočno idnijska kompanija, koja je imala i svoje oružane trupe.

Od obpjice... a na to dodaj Veitha i Terzina.... prasie the lord....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Ali za to nisu zaslužni tvoji divljaci koji su izveli Francusku revoluciju, niti divljaci protestanti koje ti također veličaš.

Tvoj peh je u tome što ti um uopće nemaš.

Kao si demokrata..maaaa..daj. Ne zasmejavaj.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kao si demokrata..maaaa..daj. Ne zasmejavaj.

Jedno je sigurno, veličatelj divljaka, kakav si ti, suprotnost je i negacija demokracije i slobode. Dobit ćeš i dokaze o tome kakve divljake veličaš i promoviraš. Ti ovdje siješ sjeme budućih zločina, i zato ću ovdje svima pokazati tko si ti zapravo i kakav si. Čekaj.

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Jedino se ne moze razumeti to - da se crkva cesto stavljala na celo zlocina u 2 svetskom ratu govoreci o Rimokatolicizmu, sto mozemo videti u fasistickoj Italiji, u Hrvatskoj, i nekim Katolickim zemljama, gde je sama crkva podrzavala genocide i zlocine nad citavim narodima, a sami svestenici u njima ucestvovali kao ubice i koljaci ljudi, zena, staraca, i dece.
Ne laži slugo sotonska

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jedno je sigurno, veličatelj divljaka, kakav si ti, suprotnost je i negacija demokracije i slobode. Dobit ćeš i dokaze o tome kakve divljake veličaš i promoviraš. Ti ovdje siješ sjeme budućih zločina, i zato će ovdje svima pokazati tko si ti zapravo i kakav si. Čekaj.

Deklaracija o pravima čoveka i građanina, 26.avgust 1789. I ti si protiv toga...to ti divljaštvo. E blago tebi.

Natrag