Samo Religijske zanimljivosti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Primer lažnog spasitelja i nepismenog novinara.

Besmisleno idolopoklonstvo banalnosti i površnosti.

Ovo što si citirao dokazuje upravo ono što sam juče napisao. Ne bih se bavio omiljenim zanatom naših "sagovornika", ali ne bi me ni iznenadilo da je broj Gretinog imena upravo onaj o kome govore stihovi Ivanove-Jovanove Apokalipse.

Istovremeno "naši sagovornici" će i dalje taj broj tražiti u Rimskom Arhiepiskopu, ovome ili onome....
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne znam da li ovo spada u zanimljivost ili sablasnu tematiku, ali ovakve odgovore dobijete nakon sto u google parevodioc ukucate sledeca pitanja:

Sablasno ili ne, sprave preko kojih ovo kucamo kreću se ivicom svetova (duhovnog i materijalnog), tako da lukavi i te kako može da se uvuče kroz njih.

Uzgred, numerološka vrednost hebrejskog w (vav, tačnije ua) je 6. čitao ga s desna na levo i s leva na desno, to su 3 w, ili www. (a ko je "lord" pretrage po Internetu? Google.)

Čipovanje ljudi je već najavljeno, (da niko ne može kupiti ni prodati a da nema žig zveri i broj imena njezina)....

Naravno, otelotvoreni Satana (Antihrist) nije kompjuter, nego sistem, koji se od iskona "umiljava" ljudima i ubeđuje ih da je to za njihovo "dobro"....

PS. Pismo jasno kaže, ko ima uši neka čuje, i ko ima oči neka vidi. Ali, malobrojni će videti i čuti, ostali neće verovati, a pojedini će čak tvrditi da je žig zveri Dan Gospodnji.
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top