- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Tako i ovaj imitira jekavicu govori da je bio pravoslavac i pravi nas sve blesavim. Nije on ni crnogorac nije ni bosanac, vec Milos Bogdanovic koji je sebi dao oduska..
I nije li ovo lepa "zanimljivost", ja mislim da jeste
Hahaha. Pa to ih tako uče na onim njihovim "fakultetitma", da se prilagode većinskom dijalektu, da bi lakše mogli da se uvuku pod kožu narodu žrtvi.
Naravno da je zanimljivo, jer pokazuje šta adventizam čini od čoeka, tačnije kakve sve persone nalaze sebe u adventizmu.
Subota ima veze sa temom, pise bezveze da pomeri stranicu .
Ko je pomenuo subotu? To što je čovek sa klipa koji si postavio adventista ne znači da nije zanimljivo predavanje o vezi astronomije i vere, čak i ako je ta vera puna rupa.
Čuvajtese lakrdijaš u akciji
Pogledajte prilog 116128
Sestro, nasmejala si me do suza. Pa nije on baron Rakosi, (ono jeste da njegov "bog" čuva šišmiša, ali) pa da plaši jadnog Čika.
Samo obecavas a neispunjavas
Pa zasto vec jednom ne postavis i uslikas da vidimo vase reakcije, da uzivamo malo u vasim bolestinama?
Nego ne smes da se otkrivas, jer znas sta ti sleduje! Ali ja cu sad svima na forumu da govorim ko si ti!
Aha, znači to je razlog što ne objavljuje linkove gde navodno postavlja ono što kopira odavde. Veoma interesanatno. Veoma.
Sa ljudima koji imaju obraz razgovaras, a ti to nemas Milose Bogdanovicu!
Čekaj, čekaj, za šta nas opet optužuje? Da neće možda da pokušava isto što je njegov "bog" radio na serbiancafee forumu, na temi o religiji, kada je sa dva naloga, jedan pod pravim imenom, a drugi pod imenom tesla rasturao rasprave i dovodio do zaključavanja tema, banovanja ljudi? Kada je njegov "bog" sa jednog naloga druge optuživao da su maloumni i da ga progone, a sa drugog kleo i pretio?
I posle kažu ovo nije zanimljivost. Kako nije, kada pripadnici jedne zajednice koja sebe svugde predstavlja kao "jedine istinske Hrišćane", biblijske, to ne smemo da zaboravimo, rade takve stvari.