- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ovako pretis i na fb ismejavas i banujes. Dobro je neko rekao da onaj ko se sam hvali obicno je nista! To si ti!
Mire, molim te, manje žustrine, budmo malo u skladu sa temom. Što se tiče besmisla na koje se ovaj poziva, većeg besmisla nema od kombinovanja astrologije i genetike, ali to nije tema. Mada bi možda i mogla da bude, recimo kao primer kako se "prosvetljavaju" adventisti. Tačnije kako oni koji nama ovde dele nekakve lekcije i konstantno iznose nekakve "zamerke" drugima, prikazujući sebe kao "ispravne", dozvoljavaju svojim članovima da okultističku praksu kombinuju sa genetikom. O kvazi nauci i kontra znanju može se svako uveriti ako poseti stranice "viđenijih" adventista na ovim prostorima. Miloša Bogdanovića i Pavla Simovića, gde ovaj prvi, samozvani genije, i jeste autor kvazi istorijskih studija, i mešalac genetike i astrologije.
Toliko o "biblijski" zasnovanom "verovanju".
Ja nisam rekao da Stari zavjet ne obvezuje vas EGWiste, nego da Stari zavjet ne obvezuje kršćane.
Znamo mi da ti to nisi rekao Slape, ali on u svom maniru pokušava da ti pripiše ono što nisi rekao i da te napravi budalom.
Stari Zavet zaista ne obavezuje Hrišćane, ali adventisti, o čijoj "bibličnosti" sam gore već izneo katastrofalne dokaze, drže da su oni Hrišćani, i da su obavezni da drže propise date isključivo sinovima Israela, no pitam se samo kako to da se ne drže propisa o magiji? Ili to ne važi za njih jer im je tako rekla Ellen Gould Harmon White.
Pa to radis svuda i na fb, pravis ljude blesavim kad te poklope argumentima i onda blokiras da tvoja bude zadnja.
Stvarno? Ah, da.
A je li što naučio na tom fakultetu?
O kom se fakultetu radi? Onom što se nalazi u zgradi na Banovom Brdu u Beogradu? Ili možda Andrews-u? No to nije ni bitno.
Bitno je da na pitanje je li što naučio može da se odgovori da je možda naučio da se svađa, govori o genetici, možda da se lažno predstavlja kao antropolog, da sam tumači i bibliju i kuran, da kaže koju o teologiji, možda je naučio i psihologiju, možda da nakaradno tumači citate i dela izvučena iz konteksta, možda je postao i pedagog koji promoviše fizičko kažnjavanje dece iz ljubavi.... i da citira "osobu" čija je nauka astrologija i genetika zajedno.