Samo Religijske zanimljivosti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovako pretis i na fb ismejavas i banujes. Dobro je neko rekao da onaj ko se sam hvali obicno je nista! To si ti!

Mire, molim te, manje žustrine, budmo malo u skladu sa temom. Što se tiče besmisla na koje se ovaj poziva, većeg besmisla nema od kombinovanja astrologije i genetike, ali to nije tema. Mada bi možda i mogla da bude, recimo kao primer kako se "prosvetljavaju" adventisti. Tačnije kako oni koji nama ovde dele nekakve lekcije i konstantno iznose nekakve "zamerke" drugima, prikazujući sebe kao "ispravne", dozvoljavaju svojim članovima da okultističku praksu kombinuju sa genetikom. O kvazi nauci i kontra znanju može se svako uveriti ako poseti stranice "viđenijih" adventista na ovim prostorima. Miloša Bogdanovića i Pavla Simovića, gde ovaj prvi, samozvani genije, i jeste autor kvazi istorijskih studija, i mešalac genetike i astrologije.

Toliko o "biblijski" zasnovanom "verovanju".


Ja nisam rekao da Stari zavjet ne obvezuje vas EGWiste, nego da Stari zavjet ne obvezuje kršćane.

Znamo mi da ti to nisi rekao Slape, ali on u svom maniru pokušava da ti pripiše ono što nisi rekao i da te napravi budalom.

Stari Zavet zaista ne obavezuje Hrišćane, ali adventisti, o čijoj "bibličnosti" sam gore već izneo katastrofalne dokaze, drže da su oni Hrišćani, i da su obavezni da drže propise date isključivo sinovima Israela, no pitam se samo kako to da se ne drže propisa o magiji? Ili to ne važi za njih jer im je tako rekla Ellen Gould Harmon White.


Pa to radis svuda i na fb, pravis ljude blesavim kad te poklope argumentima i onda blokiras da tvoja bude zadnja.

Stvarno? Ah, da. :D


A je li što naučio na tom fakultetu?


O kom se fakultetu radi? Onom što se nalazi u zgradi na Banovom Brdu u Beogradu? Ili možda Andrews-u? No to nije ni bitno.

Bitno je da na pitanje je li što naučio može da se odgovori da je možda naučio da se svađa, govori o genetici, možda da se lažno predstavlja kao antropolog, da sam tumači i bibliju i kuran, da kaže koju o teologiji, možda je naučio i psihologiju, možda da nakaradno tumači citate i dela izvučena iz konteksta, možda je postao i pedagog koji promoviše fizičko kažnjavanje dece iz ljubavi.... i da citira "osobu" čija je nauka astrologija i genetika zajedno.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Darth, vjeruj mi, taj čovjek, Tripo, nije sposoban jednu svezanu kokoš čuvati, a kamoli nekoga budalom napraviti.

Ahahahaha, msiliš kao Taško Načić u "Ko to tamo peva"? Ahahahaha

Ne kaze li crnogorac dolje?

E Moj Milose Bogdanovicu :)

MIre, možda "čovek" ne živi u Crnoj Gori, možda je kao i mnoštvo crnogoraca prešao u Beograd pa meša ekavicu i jekavicu, nemoj odmah da ga optužuješ da je postao svoj "idol". ;)
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
MIre, možda "čovek" ne živi u Crnoj Gori, možda je kao i mnoštvo crnogoraca prešao u Beograd pa meša ekavicu i jekavicu, nemoj odmah da ga optužuješ da je postao svoj "idol". ;)

Primetio sam odavno da mesa, ali nisam hteo da pominjem. S obzirom da mesa ekavicu i jekavicu, da kaze na drugom forumu da je bosanac a ovde je crnogorac, jasno vidimo da krije identitet. Stavise po tome znamo da nije nikada ni bio pravoslavac. Inace nije neuobicajeno da adventisti koji odu u hrvatsku govore hrvatskim, kad odu u crnu goru govore crnogorski i da sebe nazivaju "pravoslavcima" (time misle "pravo - slaviti") . Tako i ovaj imitira jekavicu govori da je bio pravoslavac i pravi nas sve blesavim. Nije on ni crnogorac nije ni bosanac, vec Milos Bogdanovic koji je sebi dao oduska..

I nije li ovo lepa "zanimljivost", ja mislim da jeste :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
ANT ---Ali u Novom zavjetu subota je ukinuta”? U Kološanima 2,16-17 SUBOTA JE UKINUTA: "Neka vas dakle nitko ne sudi po jelu ili po piću, po blagdanima, mlađacima ili SUBOTAMA...

Što onda Antonija jedeš i piješ, ako je i to ukinuto, pošto je i to sjenka?

:beee: :roll: :D
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Subota ima veze sa temom, pise bezveze da pomeri stranicu
M---Ja to nisam procitao u NZ! Ja sam procitao da je subota senka (objasnio sam milion puta vec). A jelo se odnosi na odnos jevreja prema drugim narodima. Naime jelo je intiman skoro religiozan cin u... ..je on bio savrsen, nije se umarao i neposredno je komunicirao sa Bogom svakoga dana! Ti nemas odgovor na to zasto bi savrsenom coveku trebala subota! Andjelima ne treba niti je drze, pa ne treba ni Adamu! Dakle izmisljotina, koja veze nema sa Pismom!

A sada je jelo povezano za stav Jevreja o neznabošcima, a Petrova vizija je dokaz da može da se jede svinjetina.

Kako nije trebala subota kada mu je Bog naredio da radi u vrtu tj. da ga održava.

Ovoliku količinu besmislenih komentara još nisam vidio.

I sve ovo ću da dam i javno, ne samo u PP.

Čuj jelo je intiman čin. Šta ti nisi jeo van kuće pred drugima ili negdje na slavlju.

S kim ja debatujem.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Natrag
Top