Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je dar Bozjeg Duha i da ljudi sumanuto trce kroz dvoranu crkve, bacaju se na pod, valjaju, tresu, i govore u jeziku "Ja sam sotona, ja sam vas Gospodar"
Ti kao verujući trebao bi da znaš sledeće:
1.Postoji dvostruka služba,jedni Bogu drugi satani.
2.Kao što Bog daje govor u jezicima tako i satanini govore u jezicima.
3.Duhovi treba da se kušaju pa oni što čine ismevanje i ruženje i naplaćuju nisu Božji kao ni oni što brane upotrebu mesa.
Ali pošto ti neznaš razliku ti lepiš i jedno i drugo kao lažno i sam si u lažnoj nauci pa ti se ne brani.
Da li je dar Bozjeg Duha i da ljudi sumanuto trce kroz dvoranu crkve, bacaju se na pod, valjaju, tresu, i govore u jeziku
Dokazi su ocigledni, a izneo sam ih i u vezi mog prijatelja.
Kada sotona u Jezicima kaze pred celom Pentakostalnom crkvom iz usta svestenika kaze "Ja sam sotona, ja sam vas Gospodar" a ljudi imaju te manifestacije tipicne Pentakostalizmu - tada je tu sve jasno, i nema tu govora o Bozjem Duhu.
Pitam se samo - kako je ljudima vise prijemcljivija laz i prevara, nego istina..
Da li je dar Bozjeg Duha i da ljudi sumanuto trce kroz dvoranu crkve, bacaju se na pod, valjaju, tresu, i govore u jeziku "Ja sam sotona, ja sam vas Gospodar"