Tako je Antonija.
Evo.
SVEDOČANSTVO O POBEDI REPREZENTACIJE ŠVAJCARSKE NAD TIMOM SRBIJE 22 JUNA 2018 GODINE NA SVETSKOM PRVENSTVU U FUDBALU
Draga braćo i sestre.
U pogledu fudbalske utakmice između reprezentacija Švajcarske i Srbije 22 juna 2018 godine, a u kontekstu tumačenja simbola na koje je Bog ukazao u današnjem vremenu, kao što su "fudbalska takmica kao simbol duhovne borbe, gol ili pogodak na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... ) u različitim vremenskim uslovima i prilikama, kao simbola čovekovog životnog duhovnog putovanja ka cilju, a to je carstvo nebesko, želim da dam svedočanstvo na koje mi je sam Gospod ukazao, nadahnuvši me svojim Duhom da ga iznesem u tom obliku, a vezano je za pomenutu fudbalsku utakmicu reprezentacija Švajcarske i Srbije.
Ono na šta je Bog ukazao, a što je i suština svih ovih svedočanstava ( u ovom slučaju svedočanstva o sportskim uspesima Srbskih, ali i sportista drugih nacija ), vezanih za reformu i duhovno probuđenje crkve i sveta je to, da Švajcarska kao zemlja ili reprezentacija ( kao što je poznato iz istorije ) u ovom slučaju predstavlja simbol srednjevekovne reformacije.
Pobedom Švajcarske od dva gola razlike na utakmici sa reprezentacijom Srbije, Bog je pokazao pobedu reformacije, kako u onom, tako i posebno u današnjem vremenu kada se istorija sveta privodi svome kraju, i kada je potrebna nova duhovna reforma i probuđenje koje će pripremiti svet za Hristov drugi dolazak u slavi.
Golovi ili pogodci u ovoj utakmici su simbol te pobede.
Činjenica da je i tim reprezentacije Srbije dao jedan gol ( što takođe predstavlja simbol uspeha ili pobede ), pokazuje da će reforma i probuđenje koje je Bog i pokrenuo na ovom prostoru Srbije, ipak i pored svih borbi, na kraju doneti željeni rezultat, i da će duh reformacije izvojevati pobedu kako na ovim prostorima, tako i u ostatku sveta, jer će se sam Bog uskoro objaviti kako u redovima svoje crkve, tako i celom čovečanstvu, i pozvati svet da se obrati, i izvrši neophodnu pripremu za Hristov drugi dolazak u slavi.
U tom cilju i nastaju ova svedočanstva, kako bi svet spoznao da živimo u poslednjim danima zemaljske istorije kakvu poznajemo, nakon čega će doći naš spasitelj koga očekujemo, da nas povede našem večnom domu.
FUDBALSKI MEČ IZMEĐU REPREZENTACIJA ŠVAJCARSKE I SRBIJE ODIGRAN 22 JUNA.
- Od vremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na planetu zemlju praćene zakovima velikih zemljotresa u Japanu i Krajstchurch-u 2011 godine - prošlo je 22 godine.
- Od smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine, do mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine - prošlo je 22 godine.
- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do rođenja mog oca 1936 godine - prošlo je 22 godine.
- Od mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine, do velikih polava u republici Srbiji 2014 godine, za koje je Bog otkrio da će se dogoditi, da predstavljaju sudove Božje, i znak Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.
- Od mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine, do ispunjenja proročanstva 2015 godine, na koje je Bog ukazao u noćnom viđenju 2014 godine pre velikih poplava, da će se poplave dogoditi, i da će u to vreme jedan brat koji je zajedno samnom pozvan u službu probuđenja i reforme crkve - imati problema sa povredom noge, što sve predstvljaju znake Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.
GOLOVI POSTIGNUTI U 5, 53, i 90 MINUTI
5 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od deset godina 2x5 )
- Od 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja, do smrtimoje majke 2013 godine - prošlo je 5 godina.
- Od smrti moje majke 2013 godine, do završetka vremenskog odseka koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve, koji se završava 2018 godine - prošlo je 5 godina.
53 MINUT
- Od rođenja mog oca 1936 godine, dovremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine - prošlo je 53 godine.
- Od rođenja moje majke 1948 godine, do 2001 godine u kojoj je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve, i pozvao pojedinu braću i sestre za rad u ovom delu - prošlo je 53 godine.
90 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od 90 godina 3x90 )
- Od ulaska Napoleonove vojske pod vodstvom Generala Bertijea u Rim, i zarobljavanja Rimskog pape 1798 godine, čime je zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu, do 1888 kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera - prošlo je 90 godina.
- Od pomenute 1888 godine kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera, do smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine - prošlo je 90 godina.
----------------------------------------------------
- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do vremena kada mi je Bog uputio poziv za rad u delu preformei probuđenja 2004 godine - prošlo je 90 godina.
- Od kraja prvog svetskog rata 1918 godine, do 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja - prošlo je 90 godina.
Amin!