"Svoju" Katoličku???
Ona nije moja,ona je Božja.I to oni Katolici koji hode Isusovim stazama.Manjina su,ali ih ima i hvala Bogu za te!
Naravno da ih ima, a ko kaze da nema..
A da mi cujemo malo o tvojoj Baptistickoj crkvi, koja su verovanja, posto je ona ''tvoja crkva''?
Nema na forumu tema o Batistima, pa adje...
Ako "slap" smatra Katoličku crkvu jedinom pravom,ja se tu sa njime ne slažem,mislim da sam to negdje i napisao.
Gde si to napisao ja ne videh?
On Katolicku Crkvu smatra ''jedinom istinitom Crkvom'', ''stubom i uporistem istine'', ''nepogresivom''.
A ti mu drzis stranu umesto da ga kritikujes..
Ovamo si protiv ''svih koji uzdizu svoju'' a njemu cutis?
Kako to sad dvostruki arsini?
"Takvih",ne svih!Takvih kao ti koji sve Katolike smatra krivovjercima.Koji jedino svoj stav oko vjere smatraju Bogomdanim.
Zar ti ja delujem kao onaj koji sve katolike smatra krivovercima i koji jedino uzdize svoj stav?
Malo si se prevario!
Zaista u par dana koliko si na forumu ti si sve ljude ovde okarakterisao, i znas kakvi su..
A jos ako je slucajno subotar ili Jehovac, ne daj Boze!
Protestanti ne uzdižu svi,svoju crkvu!Samo kvaziprotestanti to čine!Jahovci,Subotari i slični!Ja nisam doživio od slapa da mi ne pokazuje ljubav jer sam Protestant!
Au, samo Slap te voli? Pa sta ti je?
Zar mislis da te drugi ne vole?
A da se manes ti te averzije prema Jehovcima i subotarima? Ne koristi nicemu..
Ako propovedas Hrista, onda malo promeni pricu u pravom smeru..
Pokazi im ljubav, ne gasi se ''vatra vatrom, vec vodom''
Ja sam shvatio da smo Božja djeca i ja i on,a da je katolik to nisam znao do jučer,i baš me veseli da nije protestant!
Veselilo bi me da ovdje piše PRAVOSLAVAC koji je toliko dobar kršćanin da uopće nebih na prvu razumio da je pravoslavac!
Nesto si mnogo brzo ocenio kakav je ko na forumu, ko je dobar Hriscanin a ko ne.
Mogu li znati kako ocenjujes?
Ja zahvaljujem Bogu za sve kršćane ,koji su iskreni vjernici i koji imaju temelj,a to je Apostolsko vjerovanje!Neki Protestanti su sprdačine duhovne!Neki Katolici još veće!Neki Pravoslavci također.
Ja biram društvo!Ti nisi zasad u toj mojoj ekipi!
Znaci ja nisam u ekipi a Slap jeste, sigurno zato sto imam drugacija verovanja nego sto imaju katolici jel to?
A to sto volim sve ljude i sto sam dobra osoba, sledim Hrista, i ne dozvoljavam nepravdu ni na koga.. E to nema veze..
Ovamo si me hvalio ranije, a kada si pomislio da sam subotar, onda si se okrenuo protiv mene..
Bas zanimljivo..