Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Žao mi je Jurivaka...Izgleda mi da si postavio neki video, ali ja ne mogu da ga vidim dok ne dođem kući...A to je večeras...A živo me zanima šta si postavio.
Reci teta Dum, šta je mali Juki postavio?:???:
Da li znaš neki dodatni deo za kosu...A možda je i Sendi pogodila...Ako je to što Sendi kaže, I Will kill myself, again rally...:(

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Žao mi je Jurivaka...Izgleda mi da si postavio neki video, ali ja ne mogu da ga vidim dok ne dođem kući...A to je večeras...A živo me zanima šta si postavio.
Reci teta Dum, šta je mali Juki postavio?:???:
Da li znaš neki dodatni deo za kosu...A možda je i Sendi pogodila...Ako je to što Sendi kaže, I Will kill myself, again rally...:(
Dušo, ne ubijaj se, šta bi mi na riječima bez tebe?
A postavio sam baš zgodan video, nema smisla da ga sada opisujem.
Nema ivanjuške, pa nastavljamo kad se ona vrati. Moguće je da je sendi pogodila. To bi mogla biti neka naprava koja grće slamu ili tako nešto.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, sunašce moje:lol: stavljaš me na muke...Dođe mi da uzmem izlaznicu...Radoznalost, šta ćeš...:dntknw:
Ne čitaš pažljivo postove...U pitanju je deo kose...Ja sam postavila sve delove, a Sendi je pitala za onaj ''povraz'' koji drži kosu oko vrata...Nešto od toga jeste...Videćemo...Moguće je da je Sendi u pravu.Ali mi je žao...trebalo je doći dovde...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Čitam ja sve (to mi je hobi), a dio kose može biti i naprava koja grće ono što kosa odsiječe.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I sad cekamo da se Ivanjuska pojavi,takticki je ovo uradila,kad smo se priblizili odgovoru ona ispari negde :)

Ivanjuska!!!!!!! telephone

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
I sad cekamo da se Ivanjuska pojavi,takticki je ovo uradila,kad smo se priblizili odgovoru ona ispari negde :)

Ivanjuska!!!!!!! telephone
Ma, sendi, ivanjuška je stari muljator, a uz to ima i babu, koja je po svoj prilici neka enciklopedija. Ode lijepo kod bake, ponese papir i olovku, napiše po jednu strnicu, i onda nas ovdje raspametiwacko2

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma nemoj...A vi se kao sekirate...A ja celo jutro ''tučem'', otupeh...Sa kombajna, preko sena , na kosu...Da li ste svesni koji su to prelazi???wacko2
Strunila sam se...:???:

Baka će se pojaviti večeras verovatno...
Joj, šta nam radi Ivanjuška.......

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A jel joj u blizini ta baba?!Da znamo da je ocekujemo uskoro ili... wacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma nemoj...A vi se kao sekirate...A ja celo jutro ''tučem'', otupeh...Sa kombajna, preko sena , na kosu...Da li ste svesni koji su to prelazi???wacko2
Strunila sam se...:???:
Hej, molim te, objasni tu riječ - strunila. Vrlo mi poznato zvuči. ali ne mogu da se sjetim. Ovo je svakako tema o riječima, pa možemo i o tome dok se ivanjušake ne vrati od bake:)

Natrag