LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
...Uh, ne smem da zapostavim ni Jurivaku, samo mi se ljuti...Sunce moje malo...:lol:
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
...Uh, ne smem da zapostavim ni Jurivaku, samo mi se ljuti...Sunce moje malo...:lol:
Dušo, ne ubijaj se, šta bi mi na riječima bez tebe?Žao mi je Jurivaka...Izgleda mi da si postavio neki video, ali ja ne mogu da ga vidim dok ne dođem kući...A to je večeras...A živo me zanima šta si postavio.
Reci teta Dum, šta je mali Juki postavio?:???:
Da li znaš neki dodatni deo za kosu...A možda je i Sendi pogodila...Ako je to što Sendi kaže, I Will kill myself, again rally...
Ma, sendi, ivanjuška je stari muljator, a uz to ima i babu, koja je po svoj prilici neka enciklopedija. Ode lijepo kod bake, ponese papir i olovku, napiše po jednu strnicu, i onda nas ovdje raspametiwacko2I sad cekamo da se Ivanjuska pojavi,takticki je ovo uradila,kad smo se priblizili odgovoru ona ispari negde
Ivanjuska!!!!!!! telephone
Hej, molim te, objasni tu riječ - strunila. Vrlo mi poznato zvuči. ali ne mogu da se sjetim. Ovo je svakako tema o riječima, pa možemo i o tome dok se ivanjušake ne vrati od bakeMa nemoj...A vi se kao sekirate...A ja celo jutro ''tučem'', otupeh...Sa kombajna, preko sena , na kosu...Da li ste svesni koji su to prelazi???wacko2
Strunila sam se...:???: