LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bravo, ivanjuška! Ubode od prve! Ma ti si naumila da nas večeras daruješ nekim noviom bakinim poklonom i ništa te u tome ne može omesti:)
Jeste, riječ označava toljagu!

A što se tiče optičke tačke, to ti je, draga, moja,(Access point). - naučila me naša strunjena drugarica:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bravo, ivanjuška! Ubode od prve! Ma ti si naumila da nas večeras daruješ nekim noviom bakinim poklonom i ništa te u tome ne može omesti:)
Jeste, riječ označava toljagu!

A što se tiče optičke tačke, to ti je, draga, moja,(Access point). - naučila me naša strunjena drugarica:D
Strunjena drugarica je odslušala pesmu ''Dano rano'' i plakala od smeha...Gde je samo nađe....:D
A što se tiče nameštanja strune, nemoj posle ja tebi da nameštam. Bojim se da ćeš se i ti struniti, ali ne od sekiracije :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Strunjena drugarica je odslušala pesmu ''Dano rano'' i plakala od smeha...Gde je samo nađe....:D
A što se tiče nameštanja strune, nemoj posle ja tebi da nameštam. Bojim se da ćeš se i ti struniti, ali ne od sekiracije :D
Ma, ja sam konačno ukapirao o čemu se radi. Ne sumnjaš ti u moje mogućnosti da ti namjestim strunu, nego ne smiješ da rizikuješ da te pritisnem (mislim rukama), radi tvoje osteosporoze:D:D:D
(joj, samo se nadam da posle ovoga neću biti upucan! Ali, kada vučeš mačka za rep, nemoj se iznenaditi ako te ogrebe) A ja nisam obični mačak, nego, mačor, bre:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ne mogu da verujem da sam iz cuga odgovorila na pitanje.:dance2:

Spisak je istrošen,a nove rezerve još nisu stigle.Ali....ima nešto i u glavi,dakle nova reč je obranica.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ivanjuška, ako i ja od prve pogodim, ima da vrisnem da ćeš me čuti:D
Samo, molim te, da li si dodbro napisala? Da li je obranica ili obramica?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jurivaka: A ja nisam obični mačak, nego, mačor, bre:lol:
Osetio mačor slaninu, ali nije za jelo, nije....:acute:

Meni ova tvoja obranica podseća na obramaču.
Da li je obranica u stvari obramača?
Obramača je drvo koje na krajevima ima velike zareze, na koje se stavljaju kofe. A onda obramača sa kofama se stavlja preko ramena i nosi...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Alo bre nemam pojma kako se još kaže.:D:Dwacko2

Recite o čemu se radi!!!

Ustvari,predomislila sam se ,postavljam novu reč.:D:D:D

Jukice,čini mi se da si ti odgonetnuo.Počni da vrištiš!!!:???:
Ups,nisi rekao o čemu se radi,ipak je Nada tačno odgovorila.
Nado,pokloni se i počni.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuškaaaaa, da li sam tačno odgovorilaaaaa...Nemo' da me ljutiš!

Ma koji Jukica, kukica, bukica...ne znam , ja sam odgovorila....Da li je tačnoooooooooo:agree:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dakle, Trojka ponovo jaše!:dance2:

Ne može čovjek doći do riječi od ove Nade! Ukrade mi pobjedu:)

Natrag