Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Termin ''struniti'', lekari ne priznaju...A znači da ti se ''pomerio želudac''...I na primer, tada imaš mučnine, ne možeš da jedeš i uopšte nije prijatno...Kada odeš kod doktora, po njemu nije ti ništa. Prehlada...Recimo...Ali to se nastavlja, danima i danima.
Postoje ljudi koji nameštaju želudac...Imala sam jednu takvu u komšiluku...Na žalost, umrla je skoro.Ali kažu da je ona to uspešno rešavala..
Obično se dešava kod ljudi koji podignu nešto teško ili imaju neko naprezanje...Eto to je ono što ja znam...:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hvala na trudu. Čim si pomenula želudac, sjetio sam se. Struna je, znači, neki bol ili poremećaj u želucu. Nekada sam negdje to čuo, ali sam zaboravio.

Ps. danas mi se konekcija prekidala desetak puta. Još nisu završili nekakvu optičku tačku...wacko2

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala na trudu. Čim si pomenula želudac, sjetio sam se. Struna je, znači, neki bol ili poremećaj u želucu. Nekada sam negdje to čuo, ali sam zaboravio.

Ps. danas mi se konekcija prekidala desetak puta. Još nisu završili nekakvu optičku tačku...wacko2
Tu se traži optička vidljivost(Access point)...T.j. da budete u vidljivom polju verovatno nekog novog repetitora...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Koja ste vi ekipa!:yea:
Suze mi na oči idu!!!:lol:
Ludi ste skroz.:D

Nego,sendi mora da je otišla po neki nakit!:D

A sad da se vratim temi.
Koliko sam pročitala Jukica je bio najbliži odgovoru.
Prihvatiću ga kao tačan,pa ja imam srce od Srbije veće!:)
Tolja je parče kanapa koji se veže na držaljicu i služi da şavije otkos i padne na jedno mesto.Znate na šta mislim! wacko2yes3

Ubih se tražeći sliku kose sa toljom,ali ne mogah naći.
Ma postoji,stvarnooooo.
:dance2:

Jukice,tvoj red!
E sad ima da zanoćimo!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa znaš li ti koliki sam put prešla da dođem do kose...I ništa...A onaj Jurivaka, mora da je i sam nakada kosio, čim je ovo znao...Ma on mora da je rođen na selu...100%
Odohsorry, sva skrhana i :cry:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma,kakav nakit kad mi imamo savremene kose :lol:

Dum,ne ocajavaj,cuvaj snagu za novu Jurivakinu rec :roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pa znaš li ti koliki sam put prešla da dođem do kose...I ništa...A onaj Jurivaka, mora da je i sam nakada kosio, čim je ovo znao...Ma on mora da je rođen na selu...100%
Odohsorry, sva skrhana i :cry:

Dum, ako si se strunila, iznenada sam se sjetio da znam namjestiti strunu!!!:give_rose:;););)

Kad je Jurivaka bio mali ( da ne kažem, mlad i lep), pažljivo je posmatrao svijet oko sebe - upijao sliku koju je dobijao preko očiju, knjiga, filmova... Zato je sad ovakva pametnica:D

Nova riječ: čomraga

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jurivaka, Vi (moram da persiram, očigledno je u pitanju stariji čovek), kada ste bili mladi (ovo lepi, izvini to ne mogu da zamislim), mora da ste dane provodili na selu, a sada se tajite...;)

Hvala što si rešio da mi namestiš strunu...No ne znam da ne presečeš leđa, dok budeš nameštao, ipak si u godinama :D(tako zvučiš).
Da načnemo reč...Da li je u pitanju neka alatka ili deo neke alatke?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jukice, proradila ti optika:D.

Ne znam zašto ali me ovaj tvoj čomraga podseća na nekog namrgođenog tipa, u najboljem slučaju na toljagu,što mu dođe na isto.:D

Ili da odmah čovečanski pređem na pogađanje delova koji su vezani za prenos snage preko osovine a sve u vezi sa tralalajsnicom i kataklingirićima.:Dwacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jurivaka, Vi (moram da persiram, očigledno je u pitanju stariji čovek), kada ste bili mladi (ovo lepi, izvini to ne mogu da zamislim), mora da ste dane provodili na selu, a sada se tajite...;)

Hvala što si rešio da mi namestiš strunu...No ne znam da ne presečeš leđa, dok budeš nameštao, ipak si u godinama :D(tako zvučiš).
Da načnemo reč...Da li je u pitanju neka alatka ili deo neke alatke?
:) Pa, dobro, nakupilo se godinica, ali ne toliko da svojoj dragoj prijateljici ne bih mogao namjestiti strunu! Taman posla:dntknw: A ono što pominjem - mlad i lep, znaš to je ono vrijeme kada neki uče, a neki tamburaju nogama po seoskim ogradama! Usput, vilio bih da sam odrastao na selu. Volim selo!

Nije u pitanju ni altka ni njen dio.

Natrag