Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Znaš kako se kaže" S kim si takav si", a ja sam i u tvom društvu!:D

Vratite se na kombajn,eto.;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne kažem ja, da smo mi loše društvo...Taman posla...Samo neki su bolji, a neki još bolji (ovo drugo sam ja, naravno...)yes3
Ivanjuška, kakav kombajn...Ja sam kombajn videla samo na slici...Toga ovde nema...
Pa čekaj...Da li je to deo kombajna...( podmetač za sedište, mislim..)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ma 100 % podmetač za sedište.:D

Mogla bi ti malo pazljivije da čitaš postove.:roll:
Rekla sam da je alatka korišćena pre nego je kombajn izmišljen.I da je od svih navedenih,on najbliži traženoj alatki,tj sastavnom delu nje!
E,sad je sve jasnije,jel da?:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma ko šećer si, nema šta...Zagonetka ti je za 10...Taliko si je zavukla, da ćeš i sama na kraju zaboraviti i šta si pitala :D
Da to nije neka alatka za slamu ili tako nešto (balirka)...Jao, kada bi neki stručnjak čitao ovo, muka bi ga strefila....

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška, zbog tebe vredi biti na ovom forumu, zaista...Stvarno znaš da nasmeješ čoveka...Uh, ne smem da zapostavim ni Jurivaku, samo mi se ljuti...Sunce moje malo...:lol:
Ej, a da nije neka tresilica ili mlatilica slame...To mi pade na um...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Sad ću se uobrazim.:dance2:
Za ove divne reči koje si mi uputila,daću još pomoći.:)
Tu alatku ima svaki stari domaćin sa imalo trave u dvorištu.Ček,da ne dođe do zabune.Ako u tom istom dvorištu ima neku živinu onda mu ta alatka ne treba.wacko2
Sad je sve čisto ko izvorka voda.:D
I da podsetim,ovo sve što vam pomažem će vas dovesti do alatke koja u svom sastavu ima tolju!
Biće ovo jedno dugo putovanjeeee.:???:

Tko nije vodio djecu na Zagrebački velesajam,taj ne zna što je to patnja!:D:D:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne mogu da se predam..Moram da čujem, šta Če misli...A možda ima i neku ideju, šta bi moglo biti.
Pa valjda znaš, da je on pun ideja...:roll:
Ej, da nije neka kosačica?
Ili kosa?

Bože, ako bude ova Sendina metla, I will kill myself, realy!!!

Poslednja izmena:
Natrag