Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
A druga Tita nigde... Death, prenesi mu pozdrave...
On je bio podstrekač dobre atmosfere na forumu, šteta što je izbačen iz društva normalnih ljudi. Šalim se Mars, reko da te podsetim na dvoboje koje sam imao sa Titom. Death, prenesi mu i od mene pozdrave.
Za pozdrave se obratite Gogi radiju
Kod:
http://www.radio-hosting.net:8000/gogi.mp3.
ili sličnom emiteru
Kad smo kod sećanja malopre prošetao do muzičkih diskusija i podsetio se kako je to nekada bilo prometno mesto. Rasipao sam najveći broj zahvalnica u tom delu foruma. Skoknuo i do teme o Gansima i video da je tamo udomljeno nešto što se retko pojavljivalo na muzičkim diskusijama, a to su komentari. Neka dvojica likova su ih pisali. No, bez obzira što su komentari bili retkost, u tom delu foruma sam uvek voleo da svratim.Sećam se i teme - Zextra i kako smo se ''tukli'' rimama.
Bilo nekad...u stvari kad dođemo do nivoa da se potroše dnevne zahvalnice (ako je 10 granica) onda ćemo znati da je forum oživeo a ovako šta je tu je...ni ja nisam više toliko oran da toliko vremena provodim po forumima uopšte...
A i šta ima više da se kaže, šta je ko imao da kaže to je već rekao
A što bi rekao pominjani Rekontra "došlo do zamora materijala"
Uglavnom, kako god akcija da prođe dobro je da se makar na ovaj način pokaže zahvalnost forumu na kojem smo, čim smo i dalje tu, proveli puno lepih trenutaka.