- Učlanjen(a)
- 22.10.2016
- Poruka
- 122
OFF TOPIC !Za vas je Isus obican obesenjak, lakrdijas, pijanica, itd, i jos izvrcete tudje reci kako sam ja navodno napisao da je Isus bio natmuren, okrutan, itd.
O izvrtanju jevandjelja da i ne govorim.
Meni nisu bitna vasa subjektivna misljenja i optuzbe, i mozete mi pripisati sto god zelite, a mom Gospodu i da je igrao i pevao sa Jelenom Karleusom na grand paradi, to me ne zanima, jer ja znam sta sam napisao, iz kojih pobuda, i znam duh jevandjelja, i prirodu pravog posvecenja koji je bio i licna osobina Gospoda Isusa.
A vi se molite Bogu, pa neka vam Gospod da, da taj duh postane deo i vas samih,, jer vidim da imate taj nedostatak, jer inace ne bi pisali na nacin koji pisete, niti se tako ponasali kako se ponasate.
Ja to mogu shvatiti i kao posledicu vase sumanute mrznje prema Adventistima, i teznje da ih po svaku cenu diskreditujete, koja vam je pomutila razum, da vi vise u opste i ne znate sta pisete.
Dosadan si !
Nitko te ne mrzi. To što ti radiš ovdje više nije ni smiješno ali je zato dooosadnooo.
Silom se ovdje pokušavaš prikazati kao tobože nekakva žrtva, nekakav paćenik.
Ima to i svoj naziv - mazohizam -
Ovdje je tema religijski vicevi, šale i anegdote !
Ako ti se ne sviđa, ne otvaraj ovu temu, jednostavno je to, ali NE, tebi vrag neda mira pa visiš ovdje ko neki umišljeni tobožnji paćenik i spamuješ li spamuješ nebi li pridobio nečiju pažnju pa kad ti se netko obrati ti odmah kmečiš da si žrtva i da te nitko, nitko ne voli, kmeee, kmeee, šmrc, šmrc ...
Ako voliš šalu, napiši ovdje koju, ako ne voliš, ne otvaraj temu.
Ti sebi umislio veličinu nekakvu pa nama ovdje prodike držiš?
Ovdje se ili šali ili nemoj a za prodike si otvori posebnu temu pod nazivom "Prodikana Laodikana" ili sl.
Da se ja vratim na temu:
Znate li da su samo oko deset posto opatica djevice?
Ostalih devedeset posto su rođene pod drugim horoskopskim znakovima ...