UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Što mislite , dali se pravi ??????Понекад мислим да се правиш блесав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Što mislite , dali se pravi ??????Понекад мислим да се правиш блесав
Kad ti grmis kako "Bog treba da nam rusi Hramove" to onda nije strasno, ali je strasno kada neko drugi kaze "Bog da im naplati i vrati!"! Tebi je to kletva a ne vidis sta sam radis! E to je ipak najveca sramota! Sto ti, kako rece Adrijan umesto da napadas ateiste i neverne , napadas nas, svoje Hriscane! Da Bog blagi sacuva takve teologije!Nevješto ste zaobišli kletvu Riste
Što mislite , dali se pravi ??????
Kad ti grmis kako "Bog treba da nam rusi Hramove" to onda nije strasno, ali je strasno kada neko drugi kaze "Bog da im naplati i vrati!"! Tebi je to kletva a ne vidis sta sam radis! E to je ipak najveca sramota! Sto ti, kako rece Adrijan umesto da napadas ateiste i neverne , napadas nas, svoje Hriscane! Da Bog blagi sacuva takve teologije!
Samo da izdvojimo Darthove bisere:Ne brini brate, čitao je on, ali literaturu Instituta za proučavanje religije. Progoni ranih Hrišćana mu se odnose na one što ih vizije udaraju u kukuruzima severne amerike i njihovo baštinjenje dualističkih i gnostičkih sekti, koje sa Hrišćanstvom veze imaju tek toliko što pominju Hrista. Ideal mu je usukani Kalvin, koji je po Ženevi katedrale rušio iznutra, a Boga vidi u ljudskom rukom pisanoj knjizi. Toliko o njemu, ali i njima kojima Krštenje nije ništa više osim inicijacije, tek onako obred koji vrši službenik,
Hrišćnaska kultura mu je ono što amerikanci, narod u svemu pomalo budalast, tvrde da jeste, a to ti je "Biblija i samo Biblija", japi odeća i besomučno ponavljanje praise the lord, dok ti kaplju dolari od zabludelih ovčica.
Kad ti grmis kako "Bog treba da nam rusi Hramove" to onda nije strasno,
ali je strasno kada neko drugi kaze "Bog da im naplati i vrati!"!
Tebi je to kletva a ne vidis sta sam radis!
E to je ipak najveca sramota!
Sto ti, kako rece Adrijan umesto da napadas ateiste i neverne
napadas nas, svoje Hriscane!
Da Bog blagi sacuva takve teologije!
Zasto vama niko ne rusi hramove? Sto niste prognani!? Koliko je jadno ovo sto dajes katastrofa!Ne ruši Bog nama hramove, vama ruši.
Pavle kaze:
"Svi koji pobozno hoce da zive u Hristu Isusu bice gonjeni"!
Zasto vama niko ne rusi hramove? Sto niste prognani!? Koliko je jadno ovo sto dajes katastrofa!
I jos se radujes kada smo mi progonjeni!
Zasto vama niko ne rusi hramove? Sto niste prognani!? Koliko je jadno ovo sto dajes katastrofa!
I jos se radujes kada smo mi progonjeni!
Pavle kaze:
"Svi koji pobozno hoce da zive u Hristu Isusu bice gonjeni"!