Svi mi zajedno treba da imamo drugaciji pristum diskusij, a ne samo ti i tvoja druzena, nego i ja. Mire, podji od sebe, Daj primer delima, a ne samo pricanjem.
Pa prvo da vidimo imali icega dobrogas kod adventista? neka nam na to odgovore Darth i Slape.
Naravno da ima i dobroga kod adventista..
Nisi ti razumeo napisano, nisam ja rekao da samo vi treba da promenite nacin diskusije, vec da i mi trebamo. Ali neko mora naciniti prvi korak. Ja ne moram da vas hvalim, ja sam to cinio nebrojeno mnogo puta. Mozda ti nisi video ali jesam..
Cini mi se ipak uzaludnim ova teznja, buduci da je Tripo odbio, Laodikeja isto a ti si prihvatio. Znaci da ne postoji dovoljna zelja ucesnika da se ista na forumu promeni. Mozda si ti jedini koji se pozitivno odazivas...
Mirem da si posten ti bi prvo pogledao sebe i oko sebem i video da vi konstantno ovde blatite Adventiste, a trazite da mi vas hvalimo.
Gde je nasa hvala?
Ti Dragane treba da se okrenes oko sebe i da pogledas teme na forumu i da shvatis da je 99% njih otvoreno sa ciljem blacenja nas Katolika i Pravoslavaca!
Ako ste trenutno i ugrozeni od nas, to je zato sto ste sami izazvali rat a mi se sada branimo.. I to cinimo na temama koje ste vi sami otvorili da nas na njima "raskrinkavate".
Zar nije tako?
Znaci, realno sagledavanje je ovde potrebno a ne pristrasno!
Druga stvar je - ja sam vas hvalio za vasa dobra dela, i to i sam znas. Ali vi nas apsolutno nikada niste hvalili! Krajnje je vreme da ako zelite dobre odnose i dobru komunikaciju sa nama nesto i uradite po tom pitanju, vatra se ne gasi vatrom!
Ne trazimo mi da nas vi nesto posebno hvalite, ali da nas bar ne satanizujete. Ne mozete vi ocekivati dobar odnos sa onim koga neprestano satanizujete, to prosto nije moguce!