Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
Isusovac, poznat po autorstvu biblijskih mozaika u Vatikanu i Hrvatskoj, na meti je teških optužbi
Telegram
Ovo je strašan grijeh kod katolika. Nad ovim se zgraža svaki katolik. I za ovo se i izopćenja i Kristove crkve izriču.
Ali, tvojoj tvojoj subotarskoj sekti
orgijalište je kolijevka. I tvoju subotarsku sektu su osnovali orgijaši.Ljudi čitajte:
Orgijalište kao kolijevka
Zaista sam temi dao naslov ponukan
orgijanju jednog subotara ovdje, ali sada shvatih i puno dublju vezu kada su u pitanju
subotari i orgijanja. Pogledajmo.
Marta 1986. diplomirani student adventističkog univerziteta "Andrews", Bruce Weaver, pronašao je novinski izveštaj o hapšenju i potonjem suđenju jednom od prijatelja E. White, g. Israel Dammon-u, u subotu veče 15. februara 1845. u Atkinsonu, malom gradu na istoku države Maine. G.Dammon bio je uhapšen pošto je predsedavao bučnim skupom koji je uznemirio građane.
Članak pod naslovom "
Trial of Elder I. Dammon" ("Suđenje starešini I. Dammon-u") objavljen je u časopisu "
Piscataquis Farmer" 7. marta 1845, a izveštač je bio g. George V. Edes, 58-godišnji mirovni sudija. Izveštaj časopisa "
Piscataquis Farmer" o suđenju g. Israel Dammon-u je veoma precizan.
Svjedok Loton Lambert, pod zakletvom:
"Kada sam stigao oni su pevali - nakon pevanja seli su na pod - Dammon je rekao da je sestra imala viziju da saopšti - žena na podu je saopštila svoju viziju. Dammon je rekao da su sve druge zajednice grešne - oni su bili lažovi, svodnici, ubice itd. On je takođe navaljivao na sve koji nisu vernici kao i on. Naređivao nam je, ali nismo otišli.
Žena koja je ležala na podu i saopštavala vizije, nazivana je od starešine Dammona i drugih, '
Kopija Hrista'. Dammon nas je nazivao
svinjama i đavolima i rekao da bi nas izbacio da je on vlasnik kuće -
ona koju su nazivali 'Kopijom Hrista', rekla je g-đi Woodbury i drugima
da moraju ostaviti sve svoje prijatelje ili će otići u pakao. 'Kopija Hrista', kako su je nazivali, je ležala na podu neko vreme, onda bi ustala, pokazala na nekoga i rekla da je imala viziju da im saopšti, koju bi potom saopštila; bila je tu jedna devojka za koju su rekli da mora da bude krštena te noći ili mora otići u pakao; plakala je gorko i želela da prvo vidi svoju majku; rekli su joj da mora da ostavi svoju majku ili će otići u pakao - neko je rekao, 'pustite je neka ode u pakao'. Konačno je odlučila da bude krštena. 'Kopija Hrista' rekla je svoju viziju mojoj rođaci, da mora da bude krštena te noći ili će otići u pakao - ona se usprotivila, pošto je već bila krštena.
Za 'Kopiju Hrista' su rekli da je iz Portlanda.
Žena koju su nazivali
g-đica Baker, rekla je da je đavo prisutan i želela je da ga vidi - izabrala je mene i rekla, 'ti si đavo i ići ćeš u pakao'. Ja sam joj rekao da ona nije moj sudija. G. James Ayer (vlasnik kuće) me je onda zgrabio i pokušao da me izbaci kroz vrata. Rekao sam mu da nisam došao da ometam skup. Žena vizionar je pozvala Joel Doore-a, rekla mu da je posumnjao i da neće biti kršten ponovo - rekla je, 'brate Doore ne idi u pakao'.
Doore je klečao kraj njenih nogu i molio se.
G-đica Baker i jedan čovek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu -
ona je ležala na krevetu i držala ga; izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih. G-đica Baker je otišla do G. Doore-a i rekla, 'odbio si me ranije', on je rekao da jeste - onda su se poljubili - ona je rekla 'ovo je dobar osećaj' - upravo pre nego što su otišli u vodu da se krste,
G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovekom koga su nazivali starešina White - video sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila. Nisam video ni jedno od njih kasnije. Jednom sam bio u drugoj sobi i razgovarao sa svojom rođakom. Dammon i drugi su ušli u sobu i prekinuli naš razgovor i nazvali njenu sestru i mene đavolima. 'Kopija Hrista' je ležala na podu za vreme kada su odlazili u vodu da se krste i nastavila da leži dok nisam otišao, što je bilo između 12 i 1 posle ponoći."
--------------------------------------------
Kao što možete vidjeti, subotarska sekta je "
začeta i rođena" u orgijama i orgijalištima koje su organizirali subotarski pioniri.