Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vi bi prvi masovno došli kod nas da je kod nas tako kao kod vas.

Ovo je strašan grijeh kod katolika. Nad ovim se zgraža svaki katolik. I za ovo se i izopćenja i Kristove crkve izriču.

Ali, tvojoj tvojoj subotarskoj sekti orgijalište je kolijevka. I tvoju subotarsku sektu su osnovali orgijaši.Ljudi čitajte:

Orgijalište kao kolijevka

Zaista sam temi dao naslov ponukan orgijanju jednog subotara ovdje, ali sada shvatih i puno dublju vezu kada su u pitanju subotari i orgijanja. Pogledajmo.

Marta 1986. diplomirani student adventističkog univerziteta "Andrews", Bruce Weaver, pronašao je novinski izveštaj o hapšenju i potonjem suđenju jednom od prijatelja E. White, g. Israel Dammon-u, u subotu veče 15. februara 1845. u Atkinsonu, malom gradu na istoku države Maine. G.Dammon bio je uhapšen pošto je predsedavao bučnim skupom koji je uznemirio građane.

Članak pod naslovom "Trial of Elder I. Dammon" ("Suđenje starešini I. Dammon-u") objavljen je u časopisu "Piscataquis Farmer" 7. marta 1845, a izveštač je bio g. George V. Edes, 58-godišnji mirovni sudija. Izveštaj časopisa "Piscataquis Farmer" o suđenju g. Israel Dammon-u je veoma precizan.

Svjedok Loton Lambert, pod zakletvom:

"Kada sam stigao oni su pevali - nakon pevanja seli su na pod - Dammon je rekao da je sestra imala viziju da saopšti - žena na podu je saopštila svoju viziju. Dammon je rekao da su sve druge zajednice grešne - oni su bili lažovi, svodnici, ubice itd. On je takođe navaljivao na sve koji nisu vernici kao i on. Naređivao nam je, ali nismo otišli. Žena koja je ležala na podu i saopštavala vizije, nazivana je od starešine Dammona i drugih, 'Kopija Hrista'. Dammon nas je nazivao svinjama i đavolima i rekao da bi nas izbacio da je on vlasnik kuće - ona koju su nazivali 'Kopijom Hrista', rekla je g-đi Woodbury i drugima da moraju ostaviti sve svoje prijatelje ili će otići u pakao. 'Kopija Hrista', kako su je nazivali, je ležala na podu neko vreme, onda bi ustala, pokazala na nekoga i rekla da je imala viziju da im saopšti, koju bi potom saopštila; bila je tu jedna devojka za koju su rekli da mora da bude krštena te noći ili mora otići u pakao; plakala je gorko i želela da prvo vidi svoju majku; rekli su joj da mora da ostavi svoju majku ili će otići u pakao - neko je rekao, 'pustite je neka ode u pakao'. Konačno je odlučila da bude krštena. 'Kopija Hrista' rekla je svoju viziju mojoj rođaci, da mora da bude krštena te noći ili će otići u pakao - ona se usprotivila, pošto je već bila krštena. Za 'Kopiju Hrista' su rekli da je iz Portlanda.

Žena koju su nazivali g-đica Baker, rekla je da je đavo prisutan i želela je da ga vidi - izabrala je mene i rekla, 'ti si đavo i ići ćeš u pakao'. Ja sam joj rekao da ona nije moj sudija. G. James Ayer (vlasnik kuće) me je onda zgrabio i pokušao da me izbaci kroz vrata. Rekao sam mu da nisam došao da ometam skup. Žena vizionar je pozvala Joel Doore-a, rekla mu da je posumnjao i da neće biti kršten ponovo - rekla je, 'brate Doore ne idi u pakao'. Doore je klečao kraj njenih nogu i molio se. G-đica Baker i jedan čovek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu - ona je ležala na krevetu i držala ga; izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih. G-đica Baker je otišla do G. Doore-a i rekla, 'odbio si me ranije', on je rekao da jeste - onda su se poljubili - ona je rekla 'ovo je dobar osećaj' - upravo pre nego što su otišli u vodu da se krste, G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovekom koga su nazivali starešina White - video sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila. Nisam video ni jedno od njih kasnije. Jednom sam bio u drugoj sobi i razgovarao sa svojom rođakom. Dammon i drugi su ušli u sobu i prekinuli naš razgovor i nazvali njenu sestru i mene đavolima. 'Kopija Hrista' je ležala na podu za vreme kada su odlazili u vodu da se krste i nastavila da leži dok nisam otišao, što je bilo između 12 i 1 posle ponoći."
--------------------------------------------

Kao što možete vidjeti, subotarska sekta je "začeta i rođena" u orgijama i orgijalištima koje su organizirali subotarski pioniri.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kod tebe je gore duhovno stanje nego kod P4, isto daješ tekstove da sebi dokažeš ono što želiš da vjeruješ.

Netočno. Ja citiram tekstove da svatko može vidjeti da je orgijalilište bila kolijevka adventista sedmog dana i da su orgijaši bili utemeljitelji tvoje sekte. I ovo nije pitanje vjerovanja, ovo su naprosto gole činjenice koje jedino slijepcima nisu vidljive i očite.

Ko ti je kriv sve dublje duhovno toni.

Baalov genitalni organ (ljepše rečeno ku*rac) na grobu vaše proročice ipak pokazuje vaše subotarsko potonuće, a ne moje. Ja samo, na tvoj drski izazov i na tvoje laži, odgovaram činjenicama i istinom.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tipično za Antihrista svrstao se na jednu stranu u sukobu.

Papa pozvao katolike diljem svijeta: Ovog Božića spomenite se ukrajinske djece bez grijanja, oni se ne mogu nasmiješiti ----Dnevno​

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tipično za Antihrista svrstao se na jednu stranu u sukobu.

Papa pozvao katolike diljem svijeta: Ovog Božića spomenite se ukrajinske djece bez grijanja, oni se ne mogu nasmiješiti ----Dnevno​

I Isus se je svrstao na jednu stranu. Svrstao se na stranu napadnutih, gladnih, razorenih, onih koji od hladnoće umiru, a pogotovo onih koje najrazornijim oružjima ubijaju.

Mt 25,33-36: Postavit će ovce sebi zdesna, a jarce slijeva. "Tada će kralj reći onima sebi zdesna: 'Dođite, blagoslovljeni Oca mojega! Primite u baštinu Kraljevstvo pripravljeno za vas od postanka svijeta! Jer ogladnjeh i dadoste mi jesti; ožednjeh i napojiste me; stranac bijah i primiste me; gol i zaogrnuste me; oboljeh i pohodiste me; u tamnici bijah i dođoste k meni.'"

Odlazi jarče, odlazi sotono od kršćanskih duša.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tamo su u Ukrajini svi napadnuti i gladni što nije Antihrist papa onda na strani svih.

Je, papa je na strani svih napadnutih, jer je pozvao katolike diljem svijeta da se spomenu sve djece u Ukrajini koja su bez grijanja. I taj papin poziv jednako vrijedi i za djecu ukrajinskog naroda i za djecu ruskog naroda i za djecu tatarskog naroda, i židovskog naroda i svih drugih.

Odlazi jarče, odlazi sotono od kršćanskih duša.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301

Priština zabranila patrijarhu SPC da ode u Pećku patrijaršiju: Porfirije sa "zaprepašćenjem" primio vijest​

Patrijarh srpski Porfirije je sa zaprepašćenjem primio vijest da su mu vlasti u Prištini danas zabranile da pred veliki praznik Rođenja Hristovog, koji proslavlja cijeli hrišćanski svijet, doputuje u Pećku Patrijaršiju, koja je prvo i vjekovno sjedište Srpske Pravoslavne Crkve i manastir kome je Patrijarh iguman, to jest starješina. objavljeno je na sajtu Srpske pravoslavne crkve.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
S kojom se kurvaše carevi zemaljski.

Vučić nakon sastanka s patrijarhom poslao poruku međunarodnoj zajednici: Sram vas bilo, lažovi​

Klix

Natrag