Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gdje se nalazi pravi Sinaj
Gdje se nalazi pravi Sinaj
SPC odlikovala RATNOG ZLOČINCA Vojislava Šešelja.
Kurva vavilonska ćerka je dala odlikovanje u prave ruke.
Rimljanima 1:Pogledajte! Oni više ne kriju svoje ciljeve- LGBT pokret u Srbiji objavio njihove zahteve! Ciljaju na decu
Njihovi zahtevi su:
* Usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama.
* Usvajanje Zakona o rodnom identitetu i poboljšanje zdravstvenih usluga za trans osobe.
* Brza i adekvatna reakcija državnih organa i javna osuda predstavnika vlasti na govor mržnje i zločine motivisane mržnjom prema LGBT+ zajednici.
* Izvinjenje svim građanima Srbije koji su pre 1994. godine bili sudski i na druge načine progonjeni zbog svoje seksualne orijentacije i rodnog identiteta.
* Obrazovanje i edukacija mladih o seksualnoj orijentaciji i rodnom identitetu.
* Besplatna i lako dostupna preekspoziciona i postekspoziciona profilaksa (PeEP i PEP).
* Usvajanje lokalnih akcionih planova za LGBT+ zajednicu.
“Nijedan od ovih zahteva nije ispunjen, uprkos tome što se Vlada Srbije javno izjasnila da osnaži i podstakne LGBT+ zajednicu. EuroPride 2022 je jedinstvena prilika da se stavi pritisak na one koji donose odluke da se aganžuju i rade na zaštiti osnovnih prava građana, ne samo u Srbiji nego i u celom Zapadnom Balkanu”, navode iz Beograd Prajda na svom Instagram nalogu.
Ne znam gdje se nalazi pravi Sinaj, nego što ti kažeš na činjenicu da vam je proročica bila teška alkoholičarka (pijandura)? Vidi:
Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. Svi su mislili da je nemoguće da to preživim. Znate svi da smo se usrdno utjecali Gospodinu, a najgorljivije molitve bile su za moje ozdravljenje. Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. Ovo iskustvo za mene je na mnogo načina imalo veliku vrijednost. Izvojevala sam potpunu pobjedu. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)
Nego slape deder malo proguglaj ovaj tekst
Njemački biskup promijenio mišljenje: ‘Homoseksualnost nije Božja greška nego Božja volja‘