Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet se ponavljaš. Pominješ na manipulativan način izraz "smanjenje populacije". Ti znaš pravi kontekst tog izraza, što iz onoga što sam ti ja rekao što iz onoga što i sam znaš. Dakle, kontekst je sasvim drugi.

On ulaže u zdravstvo i negu, a u zemljama gde je i dalje veliki broj sirotinje i bede koja delom nastaje i zbog ogromnog rađanja, on ulaže u zdravstvenu negu sa ciljem da se tamo smanji broj ogromnog rađanja jer će deca ostati u životu i ne treba rađati toliki broj dece a takođe to će doprineti smanjenju bede.

Jel ti pravdaš bedu u tim zemljama ili bi želeo da se beda smanji?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Istinu te pitam, da li želiš da se zemlje gde vlada ova beda da se te zemlje zaista toga oslobode? Koje su tvoje pobude zaista u optužbi?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Istinu te pitam, da li želiš da se zemlje gde vlada ova beda da se te zemlje zaista toga oslobode?

Naravno da bih volio da se čitav svijet oslobodi svake vrste bijede. Zato i prokazujem gada Billa Gatesa koji financira ubijanje djece. Ne rješavaš ljude njihove bijede tako da im djecu potamaniš.

Koje su tvoje pobude zaista u optužbi?

Istinoljublje. Moje pobude su isključivo iz istinoljublja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A šta ako je jedan od načina da te zemlje se delom oslobode bede, upravo to što će smanjiti enormno rađanje? I šta ako Gejts upravo iz tog razloga očekuje da ljudi u tim zemljama shvate ovu potrebu(naravno to ne govori samo Gejts već i UN ukazuju na ovaj problem) koristeći samo zdravo razumsku logiku.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kao što vidiš Mire koji je duh ovoga. 100 puta raskrinkana laž da Bil Gejts promoviše depopulaciju i dalje se besomučno plasira. To je pravi duh pokreta koji podržavaš. Dakle greh lažnog svedočenja, mržnje, klevetanja, slepe vere, nepokajanja za greh lažnog svedočenja.

Jesi li ti slep ili se samo pravis?

Jesam lepo rekao da je na tom temelju, nastao Hriscanski pokret, koji poziva na pokajanje i molitvu?

Kako onda ti tvrdis da je duh svega ovoga nasilje, mrznja, protesti i slicno???

Pricas budalastine!

Nisi me ni pitao koji je to pokret, niti te interesuje! Prvo zato sto bi to unistilo tvoju pricu, a drugo, zato sto jedino sto zelis jeste da se svadjas i pravis pametan!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Predsednik Hrvatske Milanović: Gde je sad virus? Vakcinisao sam se tri puta i sada imam zdravstvene probleme​

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u Koprivnici na otvaranju nove škole pričao o vakcinama i korona virusu.

„Gde je sad virus?! Kakva je ono bila farsa prvih godinu dana! Ono se na kraju pretvorilo u nepodnošljivu farsu. Početak je bio i razumljiv, ono što se događalo nakon toga užas. Iz toga isto treba nešto naučiti – koliko je malo potrebno da ljudi odu k vragu. Da se uhodani mehanizmi odlučivanja raspadnu, da vas šačica ljudi praktički počne prevaspitavati kao da ste juče rođeni“, rekao je Milanović.

On je otkrio da je primio tri vakcine protiv virusa KOVIDa -19.

„Niko se ne želi zaraziti i ja sam se cijepio tri puta, zbog toga imam neke zdravstvene probleme. Možda i neki drugi imaju… Sigurno imaju!“

Kaže da zna mnogo ljudi koji kažu da im je odjednom skočio krvni pritisak nakon vakcinisanja.

„Ali to verovatno ni jedna studija neće utvrditi, barem ne narednih deset godina“, rekao je Milanović.

„Šta je gore? Da imaju zdravstvene probleme ili da su umrli? Dva moja poznanika su umrla od virusa, jedan je vakcinisan. Nesretni Matijanić je preminuo jer država nije kupila lek koji mu je verovatno trebao“, rekao je Milanović.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Za razliku od tebe on ne kleveće ljude, nije zloban i ne izgovora neistine na druge ljude. Izvini, ali taj čovek je mnogo, mnogo bolji od tebe.

To je pravi razlog tvog pisanja ovde! To je razlog zasto se ti protivis svemu sto mi kazemo! Nikakve teorije zavere i sl. nisu problem, jer i sam verujes u zavere!

Dakle, pravi razlog su tvoje predrasude prema Slapu, katolicizmu, pravoslavlju itd.. !

A sto se tice Bill Gates-a, ne branis ti njega zbog neke istine, nego ti se svideo covek sto je fin. Tako meris sve ljude, po izgledu i ponasanju..

Mario Bojic nije dobar, on ima gadne brkove, tetovaze i psuje, poziva na nasilje.. A cika Bili, on prica tiho suprotstavlja se nasilju i zeli dobro svetu, ulaze milione u zdravstvo....Pravi svetac!

Mariju Bojicu se vidi i po brkovima da laze! Odvratan neki covek, neotesan i prost, zaradjuje na youtube, a cika Bili, ponasa se lepo i poklanja pare! Ma ne moze taj da laze!!!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesi li ti slep ili se samo pravis?

Jesam lepo rekao da je na tom temelju, nastao Hriscanski pokret, koji poziva na pokajanje i molitvu?

Kako onda ti tvrdis da je duh svega ovoga nasilje, mrznja, protesti i slicno???

Pricas budalastine!

Nisi me ni pitao koji je to pokret, niti te interesuje! Prvo zato sto bi to unistilo tvoju pricu, a drugo, zato sto jedino sto zelis jeste da se svadjas i pravis pametan!

Kao što sam ti rekao. 100 puta raskrinkana laž o "depopulaciji" i ti i dalje to ponavljaš. Znači, namere nisu iskrene i dobre.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A šta ako je jedan od načina da te zemlje se delom oslobode bede, upravo to što će smanjiti enormno rađanje? I šta ako Gejts upravo iz tog razloga očekuje da ljudi u tim zemljama shvate ovu potrebu(naravno to ne govori samo Gejts već i UN ukazuju na ovaj problem) koristeći samo zdravo razumsku logiku.

Da bar malo razmisljas shvatio bi da su to lazne price! Kina je uvela restrikcije za bracne parove sa vise dece, ali to nije smanjilo njihovu populaciju! Naprotiv populacija im se povecala!

Kako je to moguce???

Ne zato sto kinezi ne slusaju vlast, oni su poslusni vlasti! Vec tvoj cika Billi i UN moraju da LAZU kako bi povecali brojke!

Na svetu uopste nema toliko ljudi! Sve je to LAZ!

Medjutim, cak i da je istina, problem se ne resava zabranom radjanja, vec se resava sadnjom suma, prelaskom na ciste izvore energije, proizvodnjom hrane..

A sta tvoji "FILANTROPI" rade?

Oni ne samo da ne sade, vec kupuju zemlju da bi im stojala neobradjena! Pokupovali su skoro svu zemlju u SAD. Zasto? Zabranjuju poljoprivrednicima proizvodnju hrane, jer navodno time izbacuju mnogo CO2 u atmosferu. Udaraju kazne na poljoprivrednile koji to ne mogu da plate i tako unistavaju poljoprivredu! Teraju ljude da jedu bube kako bi unistili poljoprivrednike! A sami podsticu proizvodnju i prodaju "vestackog mesa" i GMO semena u koje su ulozili milione. Jednom kad posadis GMO, tu vise nista drugo ne moze da raste!

Oni su sami uzrokovali zagadjenje, oni su vlasnici industirja koje izbacuju najvise CO2, a automobil je ovde poslednja stavka.. Kao i rashladni uredjaji, dezedoransi i sl..

Medjutim, za svo zagadjenje oni krive malog coveka, i ubedjuju ga kako je on kriv za sve!

Kazes - "mi lazemo protiv njih"? Pa oni lazu protiv nas, nabedjuju obicnog coveka da je kriv za nesto sto su oni sami uradili! Oni su zgadili zemlju! I dalje to rade!

Mislis da su se pokajali, pa zele da isprave situaciju? Stvarno si naivan ako to mislis!

Natrag