Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, bez obzira ko stoji iza ovih stvari i ko ih propoveda(da li svetovni da li duhovni čovek), mada većina tih tvrdi da se bore za neku veru, tradiciju, vrednosti-pa čak i taj Bojić, ono jeste duhovni pokret jer utiče na "duh".
Ajde Jovane molim te! Ne fantaziraj vise! Informacije su u pitanju, kao sto su i informacije na TV-u i one podsticu odredjeni "duh". Svaka informacija podstice!
Sta hoces? Da svaku informaciju ocenjujemo na osnovu ponasanja onoga koji je prezentuje, kakve brkove ima, i da li je istetoviran?
Pa onda treba najpre da odbacimo tvoje TV medije sa promiskuitetnim novinarima, koji sire zle informacije i zavode ljude, nasuprot onih koji u sebi sadrze neke moralne smernice, a to su ove koje sam ja dao!
Dakle, to sto ja postavljam je bolje i kvalitenije od onoga sto ti postavljas, ako cemo tako suditi!
Ali informacije se ne mogu ocenjivati na taj nacin, nije novinar bitan, nego sam dogadjaj i sama informacija koja se plasira!
Ti si neobjektivan, i prepun si predrasuda! Ti se i Slapu protivis samo zato sto ponekad izgovori neku ruzniju rec! Kao ne moze biti ta informacija od Boga ako on psuje..
Stvara određene rodove duha a Hristos nas je upozorio kao i apostoli da pazimo na duhovne rodove svakog pokreta.
Ako cemo tako, onda su i tvoji mediji "pokret", ali "sotonski"!
Ono sto tvoji mediji prenose je cist "satanizam"! Moji bar podsticu na otpor tom satanizmu!
A ako ih ti podrzavas, onda si ti "sluga sotonski"!
Kakav je duhovni rod ovog pokreta? Vrlo loš. On je poziv protiv zvaničnih institucija i države do te mere da sve što dolazi od države i međunarodnih organizacija se smatra da neka zavera
A kakav je rod tvojih TV medija? To sto oni zagovaraju i na sta podsticu ljude je cist satanizm! Dok ono na sta ovi mediji podsticu je "otpor tom satanizmu"!
Jasno se moze videti ko je na cijoj strani, na osnovu toga koje medije podrzava!
mnogi među njima su među najvećim dobrotvorima i filantropa
Filantropi podrzavaju "depopulaciju". To je taj "pokret" koji ti sledis! Ti dakle sledis - "sataniste"!
Niko nikada se ne kaje i ne priznaje grešku. Pa da li je to dobar "duh"?
Sve ono sto sam ja izneo pre 2 godine se sada desava, i to je istina! A tvoji mediji su sotonjare, i ovi tvoji "filantropi"!
Ovo je toliko prefrigano i pogubno za duh verujućega koji ovaj narativ prihvati da se slobodno može reći kako je ovo veoma lukav plan zloga da prevari i verujće.
Jedini koji vara je sotona preko svojih slugu, vlasti i medijskog servisa, cenzurom, skrivanjem informacija itd.. Ne moze onaj koji je protiv vlasti i satanizma, koji se bori da dodje do istine, biti na djavolskoj strani!
To je duh mržnje, ksenofobije, rasizma, antisemitzma..
Tvoji mediji podsticu duh mrznje! Pozivaju na nasilje protiv rusa, a ti si na njihovoj strani!
Ovamo odbacujes informaciju Marija Bojica zato sto poziva ljude na ulicne proteste, a onda podrzavas informaciju istog onog koji promovise nasilje nad Rusima?
Pa ima li to ikakve logike?
I zato i kažem da ovo nema veze sa duhom pokajanja već upravo ko ovo prihvati taj postaje sve manje sposoban da gaji duh pokajanja
A ti blage veze nemas!
Ovo je itekako vezano za "pokajanje" i "probudjenje"! Vec sam rekao da je nastao Hriscanski "pokret" na temelju informacija koje iznosimo, ali se ti pravis lud, pominjuci Marija Bojica! Ovaj Hriscanski pokret se ne bavi protestima i ne izaziva nikakve proteste po ulicama! Zapravo se tome protivi!
Ali ti ne mislis da podrzis te Hriscane! Tvoj cilj je da podrzis zlocince poput Bill Gates-a i slicnih koji bi da uniste ovu planetu, depopulizuju svet, nametnu zig zveri i izazovu apokalipsu!
Poslednja izmena: