Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, bez obzira ko stoji iza ovih stvari i ko ih propoveda(da li svetovni da li duhovni čovek), mada većina tih tvrdi da se bore za neku veru, tradiciju, vrednosti-pa čak i taj Bojić, ono jeste duhovni pokret jer utiče na "duh".

Ajde Jovane molim te! Ne fantaziraj vise! Informacije su u pitanju, kao sto su i informacije na TV-u i one podsticu odredjeni "duh". Svaka informacija podstice!

Sta hoces? Da svaku informaciju ocenjujemo na osnovu ponasanja onoga koji je prezentuje, kakve brkove ima, i da li je istetoviran?

Pa onda treba najpre da odbacimo tvoje TV medije sa promiskuitetnim novinarima, koji sire zle informacije i zavode ljude, nasuprot onih koji u sebi sadrze neke moralne smernice, a to su ove koje sam ja dao!

Dakle, to sto ja postavljam je bolje i kvalitenije od onoga sto ti postavljas, ako cemo tako suditi!

Ali informacije se ne mogu ocenjivati na taj nacin, nije novinar bitan, nego sam dogadjaj i sama informacija koja se plasira!

Ti si neobjektivan, i prepun si predrasuda! Ti se i Slapu protivis samo zato sto ponekad izgovori neku ruzniju rec! Kao ne moze biti ta informacija od Boga ako on psuje..

Stvara određene rodove duha a Hristos nas je upozorio kao i apostoli da pazimo na duhovne rodove svakog pokreta.

Ako cemo tako, onda su i tvoji mediji "pokret", ali "sotonski"!

Ono sto tvoji mediji prenose je cist "satanizam"! Moji bar podsticu na otpor tom satanizmu!

A ako ih ti podrzavas, onda si ti "sluga sotonski"!

Kakav je duhovni rod ovog pokreta? Vrlo loš. On je poziv protiv zvaničnih institucija i države do te mere da sve što dolazi od države i međunarodnih organizacija se smatra da neka zavera

A kakav je rod tvojih TV medija? To sto oni zagovaraju i na sta podsticu ljude je cist satanizm! Dok ono na sta ovi mediji podsticu je "otpor tom satanizmu"!

Jasno se moze videti ko je na cijoj strani, na osnovu toga koje medije podrzava!

mnogi među njima su među najvećim dobrotvorima i filantropa

Filantropi podrzavaju "depopulaciju". To je taj "pokret" koji ti sledis! Ti dakle sledis - "sataniste"!

Niko nikada se ne kaje i ne priznaje grešku. Pa da li je to dobar "duh"?

Sve ono sto sam ja izneo pre 2 godine se sada desava, i to je istina! A tvoji mediji su sotonjare, i ovi tvoji "filantropi"!

Ovo je toliko prefrigano i pogubno za duh verujućega koji ovaj narativ prihvati da se slobodno može reći kako je ovo veoma lukav plan zloga da prevari i verujće.

Jedini koji vara je sotona preko svojih slugu, vlasti i medijskog servisa, cenzurom, skrivanjem informacija itd.. Ne moze onaj koji je protiv vlasti i satanizma, koji se bori da dodje do istine, biti na djavolskoj strani!

To je duh mržnje, ksenofobije, rasizma, antisemitzma..

Tvoji mediji podsticu duh mrznje! Pozivaju na nasilje protiv rusa, a ti si na njihovoj strani!

Ovamo odbacujes informaciju Marija Bojica zato sto poziva ljude na ulicne proteste, a onda podrzavas informaciju istog onog koji promovise nasilje nad Rusima?

Pa ima li to ikakve logike?

I zato i kažem da ovo nema veze sa duhom pokajanja već upravo ko ovo prihvati taj postaje sve manje sposoban da gaji duh pokajanja

A ti blage veze nemas!

Ovo je itekako vezano za "pokajanje" i "probudjenje"! Vec sam rekao da je nastao Hriscanski "pokret" na temelju informacija koje iznosimo, ali se ti pravis lud, pominjuci Marija Bojica! Ovaj Hriscanski pokret se ne bavi protestima i ne izaziva nikakve proteste po ulicama! Zapravo se tome protivi!

Ali ti ne mislis da podrzis te Hriscane! Tvoj cilj je da podrzis zlocince poput Bill Gates-a i slicnih koji bi da uniste ovu planetu, depopulizuju svet, nametnu zig zveri i izazovu apokalipsu!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kao što vidiš Mire koji je duh ovoga. 100 puta raskrinkana laž da Bil Gejts promoviše depopulaciju i dalje se besomučno plasira. To je pravi duh pokreta koji podržavaš. Dakle greh lažnog svedočenja, mržnje, klevetanja, slepe vere, nepokajanja za greh lažnog svedočenja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo ponovo o "Billu filantropu":

Ljudi, pročitajte ovo:

Bill Gates se protivio ukidanju nekih odredbi Sporazuma Svjetske trgovinske organizacije o trgovinskim aspektima vezanim uz prava intelektualnog vlasništva ili TRIPS-a. Ukidanje ovih odredbi omogućilo bi državama članicama da ne provode niz patenata povezanih s COVID-19 za vrijeme trajanja pandemije, kako bi zemlje s niskim i srednjim prihodom mogle proizvoditi ili uvoziti generičke verzije cjepiva.

Gates se prošli tjedan sastao s predstavnicom "U.S. Trade" Katherine Tai kako bi iznio argument za zaštitu ovih patenata, ali Tai je u srijedu bila protiv njegove preporuke kada je najavila da će administracija predsjednika Joea Bidena podržati suspendiranje intelektualnog vlasništva za cjepiva protiv COVID-19.

Bijela kuća podržala je odricanje od TRIPS -a unatoč snažnom protivljenju farmaceutske industrije, Zaklade Gates i samog Billa Gatesa.
------------------------------
Kao što vidite, "filantrop Bill-covid" se protivio suspenziji intelektualnog vlasništva za Covid cjepiva, koja je cjepiva trebala učiniti puno jeftinijim i tako dostupna siromašnim zemljama i siromašnim narodima. Od kada se filantropi ovako ponašaju? Očito, "Bill-covid" nije filantrop, "Bill-covid" je "ljudomrz".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
-"Pres sekretarka Bele kuće je istakla da i pored predloga predsednika Bajdena da se vlasnici privremeno odreknu patetntnih prava za vakcine, kako bi se obezbedile potrebne količine, ceo proces mora da se vodi po zakonu."

Kao što vidiš, radi se o poštovanju zakona. Odricanje od ovih prava bio bi presedan.

-„Patenti nisu ograničavajući faktor za proizvodnju, na primer, naše vakcine. Naš proizvodni proces uključuje 50.000 koraka, od kojih svi moraju biti izvedeni tačno kako bi se osigurala efikasnost i sigurnost“, kaže doktorka Ozlem Tureci, glavna istraživačica kompanije Biontek.

Patentni nisu ograničavajći faktor, kao što kažu u kompaniji Biontek. Ne zavisi plasman vakcine od patenata, jasno je.

-„Ovom odlukom bi se ljudi stavili iznad patenata. Radi se o tome da budemo predvodnici u svetu koji se bori sa problemom bez presedana“, kaže doktor Vivek Murti, šef službe za javno zdravlje Sjedinjenih Američkih Država.

Znači, u tom slučaju bi se napravio takav presedan da bi budući patenti bili ugroženi. To nije ni malo lako izvesti.

-Vlada Nemačke je izrazila protivljenje predlogu da se na vakcine za kovid-19 ukinu patentna prava, rekavši da ona ne stoje na putu proizvodnji injekcija. Vlada je saopštila da je „zaštita intelektualnog vlasništva izvor inovacija i da to mora ostati“, prenosi BBC.

Jasno je da je pravo na patente zakonski uređeno i ne treba ga menjati. Kaže vlada Nemačke.

-„Ograničavajući faktori u proizvodnji vakcina su proizvodni kapaciteti i visoki standardi kvaliteta, a ne patenti“, navodi se u saopštenju i dodaje da farmaceutske kompanije već rade sa partnerima na tome da ubrzaju proizvodnju."

Dakle, vlada Nemačke jasno ukazuje da su strahovite procedure, radi visokog kvaliteta i sigurnosti vakcine. Neki čak i nepotrebni, prekobrojni, ali to samo ukazuje da je vakcina više nego pouzdana. No, zbog ogromne i obimne procedure potrebno je uložiti mnnogo novca i vremena. Kda bi se ta procedura smanjila, smanjili bi se i troškovi.

Sve u svemu Bil Gejts, nije ništa rekao što je protuzakonito, već upravo sve po zakonu. Vidimo da su i druge institucije i vlade zadržale takav stav. Jasno je da se ne radi o Bilovoj egocentrinosti niti nečemu neralnom. Gejts brani očuvanju zakonitosti oko patenata.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gejts brani očuvanju zakonitosti oko patenata.

Zašto je onda ipak prihvatio odluku Američke vlade koja je odbila njegov zahtjev i suspendirala patentna prava kako bi cjepivo bilo jeftinije pa tako dostupno i siromašnijim zemljama??? Zašto nije tužio državu koja je, kako ti tvrdiš, prekršila zakon???? Nije je tužio jer nije bio u pravu, država u iznimnim situacijama, a pandemija je iznimna situacija, ima ovlasti ovo učiniti.

Baš me interesira kako ćeš sada braniti Billa-Covida.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Već smo o tome govorili. Ne ponavljaj se.

Jesmo, govorili smo. A ponavljam se zbog toga da ljudi vide kako Bill Gates nije filantrop nego ljudomrz. Jer, Bill Gates se bunio protiv odluke Američke vlade da se privremeno stornira patentno pravo za Covid cjepiva, kako bi cjepivo bilo jeftinije pa onda i dostupnjije siromašnim zemljama. Filantropi, koji zaista vole ljude, još daju svoj novac kako bi siromašni dobili ono što sami sebi ne mogu priuštiti. A u ovom slučaju, ljudomrz Bill Gates, protivi se odluci Američke vlade kojom se cjepivu smanjuje cijena.

P.S. Pametnom dosta.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A ponavljam se zbog toga da ljudi vide kako Bill Gates nije filantrop nego ljudomrz.

A ti da obmaneš ljude. Vidi, kada ti budeš dao 30 milijardi dolara u humane svrhe i svrhe ulaganja u zdravstvo, onda možeš nekome odricati filantropiju. Ipak je Bil Gejts veći filantrop od tebe. Za razliku od tebe on ne kleveće ljude, nije zloban i ne izgovora neistine na druge ljude. Izvini, ali taj čovek je mnogo, mnogo bolji od tebe.

Jer, Bill Gates se bunio protiv odluke Američke vlade da se privremeno stornira patentno pravo za Covid cjepiva, kako bi cjepivo bilo jeftinije pa onda i dostupnjije siromašnim zemljama.

Nikada mi niste jasnio vi dvolčni ljudi, kao ti ovde žališ zbog distribucije vakcina, a ovamo si sam protiv tih vakcina. Po tvojoj logici, Bilu treba da zahvališ što se ne slaže sa kršenjem zakona o patantima jer će tako manje vakcina se distribuitrati. Jer su vakcine po tebi opasne...i sada ti kritikuješ Bila zbog toga što njegovim neodobravanjem patenata može manje vakcina biti nabavljeno. Koliko ste licemeri i dvolični...

E pa neka vide ljudi, slažem se.

A u ovom slučaju, ljudomrz Bill Gates, protivi se odluci Američke vlade kojom se cjepivu smanjuje cijena.

Ovde vidimo da ni Nemačka vlada nije za to...ni mnogi drugi u SAD-u. Jer se time krši pravo o patentima. Dakle, štiti se zakonitost ali ako vlada SAD-a(pazi sad kako si licimer...vlada Bajdena koga ti ne podnosiš..sada ističeš to kao dobro..licemerje nema kraja kod tebe) tako odluči, to je procena vlade i ona opet to može uraditi ako proceni da su stvoreni uslovi za to.

Molim te ne licemeriši toliko, pa providno je previše.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A ti da obmaneš ljude. Vidi, kada ti budeš dao 30 milijardi dolara u humane svrhe i svrhe ulaganja u zdravstvo, onda možeš nekome odricati filantropiju. Ipak je Bil Gejts veći filantrop od tebe. Za razliku od tebe on ne kleveće ljude, nije zloban i ne izgovora neistine na druge ljude. Izvini, ali taj čovek je mnogo, mnogo bolji od tebe.

Bill Gates ne daje miljarde u "humane svrhe", nego upravo obrnuto. Na primjer, daje miljarde, kako je i sam priznao, da bi se tamo ljude "educiralo" pa da oni prestanu rađati djece koliko ih sada rađaju. Zatim, Bill Gates daje miljarde u Africi, ne za kupovinu inkubatora za prerano rođenu djecu, nego za propagandu da Afrikanke prihvate abortuse i za klinike u kojima će se vršiti abortusi nad Afrikankama. Sav "Gatesov 'dobrotvorni' novac koristi se za ubijanje djece.

P.S. Ja ću i dalje svako malo ovo ponoviti, da ljudi vide o kakvom zlu čovjeku se radi.

Nikada mi niste jasnio vi dvolčni ljudi, kao ti ovde žališ zbog distribucije vakcina, a ovamo si sam protiv tih vakcina.

Ti si zaista debelo intelektualno osakaćen. Nisam ja pokazivao svoje žaljenje što siromašni neće dobiti Covid cjepivo (daj Bože da što manje ljudi dobije to "genocid-cjepivo", nego sam na ovom primjeru pokazivao koliki je zlikovac i licemjer Bill Gates, jer se okitio etiketom filantropa, a onda licemjerno pokaže kako je njemu novac ipak važniji od ljudskih života. Neka cjepivo bude skuplje, traži Bill Gates od države, a siromašni neka umiru - tko ih j*be, misli i ponaša se Bill Gates.

Po tvojoj logici, Bilu treba da zahvališ što se ne slaže sa kršenjem zakona o patantima jer će tako manje vakcina se distribuitrati. Jer su vakcine po tebi opasne...i sada ti kritikuješ Bila zbog toga što njegovim neodobravanjem patenata može manje vakcina biti nabavljeno. Koliko ste licemeri i dvolični...

E pa neka vide ljudi, slažem se.

Neka ljudi još jednom vide debelo intelektualno osakaćen.

Ovde vidimo da ni Nemačka vlada nije za to...ni mnogi drugi u SAD-u. Jer se time krši pravo o patentima.

Opet intelektualna osakaćenost. Ne krši se nikakvo pravo niti zakon, upravo je obrnuto - Amerika je, kao država, konzumirala svoje zakonsko pravo da u posebnim okolnostima, kao što je proglašena pandemija, donese odluku da se privremeno ukida "patentna odredba". Dakle, Amerika nije kršila zakonska prava o patentima, Amerika je donijela odluku kakvu joj zakon dopušta.

Dakle, štiti se zakonitost ali ako vlada SAD-a(pazi sad kako si licimer...vlada Bajdena koga ti ne podnosiš..sada ističeš to kao dobro..licemerje nema kraja kod tebe) tako odluči, to je procena vlade i ona opet to može uraditi ako proceni da su stvoreni uslovi za to.

Boli mene ona stvar i za tebe i za mutavog i zlog Bidena i za ljudomrza Gatesa. Ja sam samo navodio dokaze da je tvoj bog Bill-Covid Gates izuzetno zao čovjek.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Naravno, vidi se podlost tvog pisanja jer kada ti treba da optužiš lažno Bila Gejtsa, onda ga kritikuješ u vezi vakcina kao navodno tebi stalo da se one plasiraju a ovamo si protiv vakcina.

Toliki nivo lecemerja je svojstven na žalost samo tebi. Po tome si prepoznatljiv.

Natrag