Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, pogrešno si me razumeo. Pokajanje i ove teorije zavere veze nemaju jedno sa drugim. Ne znam da li to vidiš
Ti si ovde od pocetka ubedjivao narod "kako se nista ne desava"! Kako ce se zivot vratiti u normalu za godinu dve! To nicemu ne sluzi, osim sto sprecava narod da reaguje i ljude odvraca od pokajanja!
Ovi ljudi nikoga ne pozivaju na pokajanje, ovi ljudi ne pozivaju na preispitivanje srca i karaktera
Oni nisu teolozi da pozivaju narod na pokajanje! To nije njihov posao! Oni su tu da dostave informacije! Bave se izvestavanjem.
ovi ljudi jedino što pozivaju na bunt i mržnju prema drugima a da za to ne samo nemaju argument već šire dezinformacije. Kao drugo, rekoh ti, oni nemaju nikakvog duha poniznosti, niti koga pozivaju na to
Kakve veze ima na sta pozivaju? Pa nisu oni "verski pokret" da pozivaju na pokajanje!
Jovane, to su novinari, ljudi koji se bave informacijama. Oni samo dostavljaju informacije!
Ne ocekujes valjda od Marija Bojica da ti propoveda Hrista?
Da su to objavili zvanicni mediji, da li bi i onda bio indiferentan na to?
Znaci Jovane, pogresno gledas ove stvari! Ti ljudi nam samo dostavljaju informacije, a reakcija je nasa duznost, i crkve da je pravilno usmeri!
Pomenuo si adventiste. Odlično. Ono što se zapaža kod mnogih adventista koji su prihvatili ove teorije zavere je da su takođe prestali da pozivaju ljude na pokajanje i da počinju da pričaju drugu priču. To je pravi duh ovih zaverologija
Ne postoji nikakav "duh zaverologija", postoji samo "informacija"! A to sta ces ti da uradis sa tom informacijom, to je do tebe!
Ponasas se kao da je Mario Bojic neki "propovednik", pa ako "poziva na nasilje", ti trebas tu informaciju da odbacis?
Kakvo je to razmisljanje?
Nikakve tu duhovnosti nema niti probuđenja.
A zasto bi informacija trebala da bude "religiozno obojena"?
Oni nisu ni muslimani ni budisti ni hindusi..
Ponavljam, ne radi se o nekakvom "verskom pokretu". I zato ti ne mozes ovu informaciju procenjivati na osnovu necijeg ponasanja!
To da li izvestac psuje, ima velike brkove, tetovaze po telu i sl.. ne sme da utice na tvoju objektivnost! A to je upravo ono sto se kod tebe desava!
Zato ti kažem, ovo je lažno probuđenje, ovo ljudska nauka a ne Božija.
Ne radi se ni o kakvom "verskom probudjenju" ili crkvi, vec o izvestavanju i novinarskoj profesiji! Bilo da su to amateri ili profesionalci! Ti ljudi su posvetili svoje vreme da dodju do istine i da je prezentuju narodu.
Ako si iskren, ne mozes dozvoliti da na tvoju objektivnost utice izgled ili ponasanje izvestaca!
Boga tu nema
Bog moze upotrebiti i brkatog Marija Bojica da objavi istinu! Cinjenica da su oni primetili da se iza svega ovoga krije i satanizam, dovoljno govori u prilog cinjenice da to nije slucajno!
Ja tebi želim samo najbolje
I ja tebi zelim dobro, zato i govorim ne bi li shvatio. Ne razmisljas pravilno, vrtis se u krug, ne shvatajuci koliko si daleko od istine..
Poslednja izmena: