Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ma to su ti objasnili Jovan i mire00 tisucu hiljada puta...

Objasni mi još i ti. Evo ti ponovo njezinih riječi:

"Bila sam se prepustila i udovoljila svojoj želji za octom. Ali uz Božju pomoć nadvladala sam ovu svoju ovisnost. Borila sam se protiv iskušenja, odlučna da me ta ovisnost ne savlada. Tjednima sam bila vrlo bolesna, ali ponavljala sam iznova i iznova, Gospodin sve zna o ovome. Ako ću i umrijeti, umrijet ću; ali neću se predati toj želji i potrebi. Borba se nastavljala, a ja sam tjednima bolne muke prolazila. .... Nastavila sam se odupirati želji za octom i napokon sam pobijedila. Sada više nemam potrebe kušati bilo što slično. (Ellen White, Letter 70, 1911, reproduced in Counsels on Diet and Foods, p. 485.)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301

Protivnici Europridea napali su policiju, priveden pravoslavni monah koji je gađao snimatelja​

24 h

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Molitva krunice u centru Zagreba​

U subotu ujutro na Trgu bana Jelačića u Zagrebu veća je grupa muškaraca klečala i molila.

Izmolili su krunicu, a Informativna katolička agencija ranije je najavila da će Svjetsku molitvu krunice, na čast Blažene Djevice Marije od svete krunice, 8. listopada moliti muškarci u više od 30 zemalja diljem svijeta.

Krunica molitva

Javna molitva krunice u Hrvatskoj molila se na sljedeće nakane:

Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda.
Za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
Za prestanak predbračnih odnosa, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova.
Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.
Za beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja.
Za duše u čistilištu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Nadbiskup Chaput: ‘Biden nije u zajedništvu s katoličkom vjerom’

Govoreći na euharistijskom simpoziju u biskupiji Arlington 22. listopada, 78-godišnji prelat također je optužio drugog katoličkog predsjednika u povijesti Sjedinjenih Država za “otpadništvo po pitanju pobačaja”.

U svom obraćanju pod naslovom “Činite ovo meni na spomen: sjećanje, kultura, sakrament”, nadbiskup Philadelphije u miru govorio je o “američkim katolicima i našoj 200-godišnjoj borbi da se uklopimo u mainstream američke kulture”.

“Uspjeli smo. Ali u tom procesu, kultura nas je probavila i izbijelila, umjesto da mi ostavimo plodno okruženje s prepoznatljivim katoličkim svjedočenjem,” rekao je nadbiskup Chaput.

Nadbiskup je nastavio: „Bidenovo otpadništvo po pitanju pobačaja samo je najodvratniji primjer. On nije sam. Ali u zdravom svijetu, njegovo jedinstveno javno vodstvo učinilo bi – ili bi trebalo učiniti – javne posljedice neizbježnima.”

“Kada slobodno prekinete zajedništvo s Crkvom Isusa Krista i njezinim učenjima, ne možete se pretvarati da ste u zajedništvu kada se to vama čini zgodno”, istaknuo je nadbiskup Chaput.

“To je oblik laži. Gospodin Biden nije u zajednici s katoličkom vjerom. I svaki svećenik koji dijeli svetu pričest predsjedniku sudjeluje u njegovom licemjerju.”

Biden podržava abortus, unatoč učenju Katoličke crkve da je abortus teško zlo i da je ljudski život svet od trenutka začeća.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A evo sta rade pape u satanistickom kultu 9 kruga.

Siluju kidnapovanu decu iz sirotista, potom ih ubijaju na oltar satane, a potom jedu njihovo meso i piju krv.

Masovne grobnice pronadjene u Kanadi blizu Katolickih samostana su pokopana tela ove jadne dece.

Bivsi papa Benedikt XVI je kratko bio u sluzbi pape i dao ostavku upravo zbog optuzbi za pedofiliju i ucestvovanje u ovim ritualima.

Pogledajte dole prilozeni video koji govori o tome.

Natrag