Naravno, treba uvek biti spreman za Hristov dolazak.
Ko nije spreman bice, to je moje uverenje po onome sto danas propovedam, da ce se Bog sam objaviti uskoro i po milosti svojoj pozvati sve ljude na pokajanje i obracenje, cak i najvece gresnike i bezboznike.
Meni je licno Gospod glasom rekao "bicu ti milostiv do kraja" sto znaci "da kada bih doziveo kojim slucajem veliki duhovni pad, da bi njegova milost bila na meni.
Inace, moje svakodnevno iskustvo je ziva radost u Duhu Svetom, i ne opterecujem se stvarima ovoga sveta, i zivotnim problemima, jer mi je Gospod takodje objavio "da ce me on voditi i blagosiljati, i materijalno, i u svim zivotnim prilikama" i njegova slava mi je stalno pre ocima.
Cak i dok pisem na forumu, on mi se otkriva, i pokazuje mi svoje odobravanje.
Sto se tice rada za Gospodau svedocenju - sve manje je mogucnosti za to, jer su ljudi okrenuti sebi i svetovnom nacinu zivota, ali svaki kontakt sa ljudima je prilika za to, i obicna voznja autobusom je prilika da se podene razgovor sa nekim ko recimo sedi pored tebe, ili u parku, ili trznici.
Lepljenje plakata jeste bila jedna od mojih aktivnosti u nekoliko dana prosle i ove godine.
Ti plakati su bili cak u vise novinskih clanaka, bar ih ima na internet portalima, a za pisanu verziju ne znam, jer slabo kupujem novine, i takodje u jednom videu koji je napravila neka novinska agencija.
Inace, sustina nije moje licno promovisanje, vec vesti koju objavljujem.
Jednom prilikom kada sam izasao u Knez Mihajlovu ulicu u Beogradu sa velikim panoom sa ispisanom porukom, mnogi prolaznici su fotografisali, a ja sam se sklanjao u stranu, pa su neki govorili da stanem blizu kako bi mogli da me fotografisu.
Mada na tim plakatima uvek ostavljam kontakt mejl adresu kako bi se ljudi javili ako zele vise informacija.
Ili podelim vizitkarte na kojima su kontakt informacije i linkovi sa internet stranicama.
Do sada mi se javilo mnostvo osoba koje su citale te plakate.
I Mire je na neki nacin u pravu.
Ko ne radi nista na duhovnom planu, vec samo prica u prazno, on i nema ljubavi za ovaj svet i njegovo spasenje.