Svi smo mi grešni.. i svi padamo. No to ne znači da možemo sebe smatrati višima ili boljma od drugih.. On koji se navdno izdaje da je "vernik", za sebe (jer su ga u to ubedili) veruje da je savršen, bolji od tebe, mene, bilo koga drugoga, te da ima sva prava da psuje, krade, laže, ubija, kurva se, samozadovoljava se... šta god, jer ga kao "savršenog" pere subota, kupus i "duh proroštva" iiz Maine-a.
Bas tako, vidi sta gore pise, uvredio sam ga jer sam ga ismejavao u vezi kurve. I zato kao vredja.. I jos kaze "posto ne mozes na forumu coveku reci da je bezumnik i pokvaren onda ja nadjem nesto drugo". Kaze da je namerno hteo da uvredi, jer sam zasluzio..
Pa sve da sam ja njega i hteo da uvredim i da sam ga time vredjao, a nisam, to je bila sala, Hriscanin ne odgovara na uvredu istom merom!
I onda takav svima deli lekcije o moralnosti..
Ma ajd molim te, necu vise da citam gluposti..
PS. jos kaze "postigao sam efekat jer si rekao da neces vise odgovarati a komentarisao si" i nazvao me "pokvarenjakom". A to "pokvarenjak" je koristio i ranije dok smo jos normalno diskutovali, ja mu se obracao sa postovanjem, a on nicim izazvan me tako nazivao i ranije i govorio da sam glup ko malo dete od 3 godine..
Mislim dobro ajd, neka sam ja i najgori covek na svetu, ali je zato on bezgresan, pa neka slobodno nastavi da nas naziva "kurvom" i nasu crkvu, glavno da on nije kurva! Ne shvata jadan da je sve to u prenosnom smislu receno!