Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To čini Samael, sotona, koji svoje žrtve pretvara u svoje fizičke emanacije ispunjene ponosom, osudama, režanjem, ismevanjem, osećajem superiornosti, nekakve izabranosti.
Ja tu nista ne mogu, moze samo Bog. A ja necu vise da odgovaram na njegove komentare.. Postoji granica koju ni Bog ne prelazi. Jer kad covek svesno istrajava cineci zlo, i Bozji Duh se na kraju povlaci..

Savetujem i druge da mu ne hrane ego odgovarajuci, jer svaki odgovor koji mu se uputi on shvata kao satisfakciju, misli da je napisao nesto pametno ili da mu provokacija deluje..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Amerika druga zver koja je ujedinjena sa VATIKANOM prvom zveri ide u haos, kao i celi svet.

Trump se slikao ispred kipa pape i sada njegovi izazivaju haos, Biden je satanista i pedof. i znamo kojoj crkvi pripada.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Evo dokaza fanatizma Bog će kako kaze Umisljeni prorok. da pokaze svoj zakon na nebeskom svodu svakom čoveku na njegovom jeziku.

Totalni fanatizam.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Evo dokaza fanatizma Bog će kako kaze Umisljeni prorok. da pokaze svoj zakon na nebeskom svodu svakom čoveku na njegovom jeziku.

Totalni fanatizam.

Pa ti nista neznas.

To otkrivenje o zakonu na nebu je imala i sama sestra Ellen White, i ja sam imao identicno, gde je Bog pokazao da ce to bukvalno uciniti u poslenjem vremenu kada se bude objavio.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Samo lupas.

Dosadan si.
Zamolio sam te da me vise ne spominjes u komentarima.
Moralni nazadnice.

Natrag