Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa adventisti sebe i nazivaju 'pravoslavnima' kao i Tripo Miroslav Pujic, Petrovic ili Stevan Bodonji.. A sve sluzi prevari..mada bi pravilnije bilo reći među "pravoslavnima", jer da su ti koji u ovo poveruju zaista Pravoslavni,
Kako da ne.. A da je Vatikan i imao uticaj, od 15 veka vise nije! Od tad su protestanti zagospodarili i od tog momenta uocavamo promene u istorijskim knjigama ali one propagandne vrste, jer dokaza za te tvrdnje nigde ne nalazimo..Ko je tokom istorije imao uticaj na globalnom nivou to nisu protestanti, vec Vatikan.
Kako da ne.. A da je Vatikan i imao uticaj, od 15 veka vise nije! Od tad su protestanti zagospodarili i od tog momenta uocavamo promene u istorijskim knjigama ali one propagandne vrste, jer dokaza za te tvrdnje nigde ne nalazimo..
Nisu zagospodarili protestanti,
Kako da ne.. A da je Vatikan i imao uticaj, od 15 veka vise nije! Od tad su protestanti zagospodarili i od tog momenta uocavamo promene u istorijskim knjigama ali one propagandne vrste, jer dokaza za te tvrdnje nigde ne nalazimo..
Hitler protestantski Mesija.
Boze sveti, ja stvarno ne znam da li je moguce da su vam toliko isprali mozak? Zar ti ne vidis da ne razmisljas racionalno?Nisu zagospodarili protestanti, jer je tada Vatikan progonio protestante, ali ne samo njih vec i naucnike, istoricare, astronome..itd, jer su oni posteno iznosili naucne i istorijske cinjenice, a Vatikan se protiv svih njih borio jer njega nije zanimala istina, vec da lazima sacuva svoj autoritet, i novac.
Boze sveti, ja stvarno ne znam da li je moguce da su vam toliko isprali mozak? Zar ti ne vidis da ne razmisljas racionalno?
Pa adventisti sebe i nazivaju 'pravoslavnima' kao i Tripo Miroslav Pujic, Petrovic ili Stevan Bodonji.. A sve sluzi prevari..
Najveca umetnicka dostignuca sto se tice muzike, vajarstva, slikarstva i drugih je iz tog perioda. Takodje sto se tice nauke! Crkva nije kocila razvoj nauke i umetnosti vec ju je podsticala!
Vama nije bas dobro, ni malo vam nije dobro! Takve gluposti pisete, da to nije normalno!
Nažalost, moguće je. I nisu im samo mozak isprali, nego su im ga u "rikverc" stavili.