Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ovde se ne radi o zivotinji kao zivotinji, vec o njegovoj sklonosti da ljudima 'pije krv', otuda i njegovi osecaji prema ovoj vrsti zivotinje a ne prema nekoj drugoj!Koliko znam Milos Bogdanovic je ucinio jedno velikodusno delo jer je svojevremeno spasio jednog malog slepog misica, hranio ga i cuvao.
Vi koliko vidim ne bi ste nahranili ni pticu koja bi vam sletela na prozor, pod izgovorom da prljaju svojim izmetom.
Obicno gazda lici na zivotinju i bira zivotinju prema sopstvenoj licnosti, tako je gotovo uvek!
Zato sam to rekao! A ne iz neosetljivosti prema zivotinji!
Da Slap recimo ima za kucnog ljubimca zmiju, ti bi se prvi uhvatio za to! I tvrdio bi da pokazuje simpatiju prema zmijama jer je i sam zmija!
Tvoja primedba da mi ne bismo nahranili ni pticu ili neku drugu zivotinju, je zlonamerna opaska!
* P.S. prijavicu i ovo tvoje pisanje velikim fontom, jer vec sam ti rekao da ne pises tako,jer to nije dozvoljeno pravilnikom, pa si izignorisao. I vec sam prijavio jednom, ali ocigledno niko ne reaguje? Pitam se razumem li ja pravila ili o cemu se ovde radi?